• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2021

19:49

NE SAMO DA ALEKSANDAR VUČIĆ TOKOM RATA 1991. NIJE BIO U HRVATSKOJ, NEGO NIKAD U ŽIVOTU NIJE BIO U PETRINJI!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

NE SAMO DA ALEKSANDAR VUČIĆ TOKOM RATA 1991. NIJE BIO U HRVATSKOJ, NEGO NIKAD U ŽIVOTU NIJE BIO U PETRINJI!

Podeli vest

Koliko je strašna laž navodnog svedoka “Večernjeg lista” koji tvrdi da je lično video Aleksandra Vučića kako 1991. u Petrinji tuče Hrvate i preti im klanjem možda najbolje govori podatak da šef srpske države nikada u životu nije bio u Petrinji!

Informer je proverio u Predsedništvu Srbije i od predsednika dobio informaciju da nikada, apsolutno nikada u životu nije bio u Petrinji.

- Predsednik je bio u mnogim gradovima i selima širom regiona, u Srbiji i RS gotovo da nema mesta u kome nije bio, ali eto u Hrvatskoj u Petrinji nikada u životu nije bio. Ni za vreme rata, niti bilo kada drugo - kaže sagovornik Informera iz Predsedništva.

Podsetimo, kako smo već ranije pisali, ustaški “Večernji list” oborio je danas sve rekorde laži i najstrašnije mržnje!

Foto: Printscreen

Ovaj, navodno ugledni, zagrebački dnevnik objavio je iskaz “svedoka” koji tvrdi da je lično video Aleksandra Vučića kako 1991. u Petrinji tuče Hrvate, muči ih i preti im klanjem!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
HAG

pre 2 godine

Tamo je bilo previše opasno!!! Lakše je bilo biti na brdu iznad Sarajeva i pucati snajperom na civile!!! Ne budite budale veće nego jeste!

Vaske

pre 2 godine

Kako nije bio u Hrvatskoj, onda znaci snimci napravljeni 1991 su iz Stepojevca....nije klao to sigurno ali je bio tamo i drzo govore, to je fakt....

Janko

pre 2 godine

Ovaj Screenshot je sa snimka govora Aleksandra Vucica 1995 godine u Glini. Tad je mladi Radikal govorio da Krajina nikad nece biti Hrvatska. Znamo sta je bilo. Tamo gde je Vucic "branio" Srbe (Kosovo Krajina..) tamo ih vise nema.

Dusan

pre 2 godine

Kao petrinjac koji je ceo rat proveo u gradu mogu da potvrdim da covek nikad nije bio kod nas

jovan

pre 2 godine

gdje je danilce diler droge, bitno da je bdp narastao. ovaj ljut je je stavio decka velju nevolju u zatvor i brat mu ne moze prodavati posadenu marijuanu, koji retardirani idioti. a urednik informera svako jutro popusi kitu vucicu i da mu malo svoje guze kad mu je decko u zatvoru. hahahahaha

Spasko

pre 2 godine

Nije Vucic rusio radnicku Jugoslaviju nego nacisticka Hrvatska , nacisticka Hrvatska je izvrsila agresiju na jugoslavensku i srpsku decu , nacisticka hrvatska je 1991.godina organizovala kampove za treniranje islamskih terorista koji su prosirili nacisticku agresiju i nastavili zlocine nad gradjanima i decom xele Jugoslavije i Srbije .Ne treba nasedati na vatikanske jezuitske trikove gde katolici nacisti i islamisti agresori zele da opravdaju svoj zlocin i kriminal izigravajuci zrtve .

Nena

pre 2 godine

Opšte je poznato da Hrvati nisu baš mnogo bistar narod ali ovoliko lupanje gluposti,pa ne bi ni malo dete poverovalo u ove njihove laži i lažna svedočenja!Samo smišljaju sta ce sledećeg dana da izmisle i plasiraju protiv predsednika Vučića!

Aca

pre 2 godine

Da je bar bio imao bi vise razumevanje za ratne veterane a ovako se smeje svima koji su bili u ratu. Veterani nemaju nista osim tapsanja po ramenu i laznih sitnih obecanja....

Sasa

pre 2 godine

A vi ste istinu utvrdili pitajuci Aleksandra Vucica?! Mislim, sta reci, bas profesionalno :-)

nera

pre 2 godine

Gledao i apludiro granatiranje Sarajeva .Imaju slike ,gospodo to vama nije problem da pokažete ,imate sigurno u arhivi.Ali nećete.

Zeo

pre 2 godine

Mislim da je zaboravljeno ko je koga klao I tukao u Hrvatskoj poslednjih sto godina, opet krive istoriju.

Jovan

pre 2 godine

Kojom reči opisati bizarne laži, a ostati priseban? Ovo je posledica njihove frustracije i neprincipijelne politike zadnjih dve decenije u Srbiji. Pomirenje i oproštaj bez pokajanja i elementarne pristojnosti hrvata je ponizio krajišnike kao i progon ustaške i Tuđmanove Hrvatske od strane Tadića i žutih, kao i srbe sa KiM. Kriminalci i špijuni instalirani u institucijama i državnim službama sa korumpiranim političarima i dalje su moćni i to nam pokazuje i ovaj čin i provokacija. Zato ću podržati Zavetnike i glasaću zadnjih.

Mauser

pre 2 godine

Ma ne, nije bio u Petrinji, ali je bio u Glini udaljnoj 21 km, pa je usput održao svoj glasovito "miroljubivi" govor. Vuk dlaku mijenja. ali ne i ćud.

Radisha

pre 2 godine

Nije 1991 ali jeste 1995 u Glini odrzao zapaljiv govor.

ALO

pre 2 godine

Šta se sada pravite ludi? Ne govori to neki ustaša nego Srbin svedok na sudu?

REDAKCIJO

pre 2 godine

Nije bio u Hrvatskoj a pun jutub njegovog govora u Glini kako govori da je to srpska Glina i da će svi ti Srbi tmo živeti u jednoj zajedničkoj državi Velikoj Srbiji? Nije vam ovo 91g da lažete.

Nataša

pre 2 godine

Čovek se tada nije bavio politikom, ali se neki našli da izmišljaju.

Vojkan

pre 2 godine

Koliko mržnje je usadjeno u ovim Hrvatima prema Srbima! Neće oni dobro da prodju!

Nena

pre 2 godine

Ovi Hrvati zbog ovoliko zla ne spavaju mirno! Zlo ništa dobro ne donosi ali oni su takav narod!

Bojana

pre 2 godine

Sram treba da bude Hrvatsku i njihov narod! Šta su oni sve radili i kakve su sve monstruozne zločine počinili.

ALex

pre 2 godine

Bitno je da oni napadaju Vučica i da im smeta napredak Srbije, bolje bi im bilo da nas puste na miru!

hana

pre 2 godine

Prvo Vučic nije takav čovek da se bavi pretnjama vec je čovek uvek za mir!

Kole

pre 2 godine

Sta drugo i da očekujes od takvih ljudi nego napad!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija