• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.11.2021

14:54

JOŠ JEDNOM PLJUNULA PO SRBIJI! Đilasovoj Mariniki ne smetaju Praljak i Orić, A SRBE NAZIVA GENOCIDNIM NARODOM!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

JOŠ JEDNOM PLJUNULA PO SRBIJI! Đilasovoj Mariniki ne smetaju Praljak i Orić, A SRBE NAZIVA GENOCIDNIM NARODOM!

Podeli vest

Potpredsednici stranke Stranke slobode i pravde, Mariniki Tepić očigledno ne smetaju bivši general-pukovnik Hrvatske vojske Slobodan Praljak i ratni zločinac Naser Orić, naprotiv, čak je Srbiju optuživala da je genocidna i da je držala kon logore

Marinika Teić je na svom Tviter nalogu objavila sraman tekst koji se odnosi na jučerašnju situaciju kada je kordon policije blokirao Njegoševu ulicu i sve prilaze muralu Ratka Mladića u nameri da spreči pristalice lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, predstavnike NVO, i ostale članove opozicionih političkih stranaka, koji su došli da podrže aktivistkinju i nekadašnju poslanicu Aidu Ćorović.

- Aida je privedena zbog protesta što se u Srbiji pod Vučićem ponovo veličaju ratni zločinci. I ime ulice Đinđića prelepljivao Mladićevim, pa kovao Đinđića u zvezde i dizao spomenik. Šešeljev mali, honorarni patriota, evropejac po potrebi, veran samo mržnji - napisala je Tepić na Tviteru. 

Izgleda da se ne seća da je upravo ona naš narod nazvala genocidnim i tvrdila da je Srbija držala koncentracione logore.

 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Menjate teze. Njih dvojicu neka komentarisu politocari u BiH i Hr.

sns

pre 2 godine

Upravo je to suština priče, da svaki narod osudi svoje zločince, koji su činili zlo u "ime svoga naroda", a u stvari se radi ili o psihopatološkim osobama ili o kriminalcima! Pitanje za sve, da li je Marinika nešto pogrešno rekla u vezi prelepljivanja ulice Zorana Đinđića?

Aco

pre 2 godine

Pa zasto ti komentarises .Ratko Mladic je iz Bosne ne iz Srbije.

JADRANKA ORLOVIC

pre 2 godine

RE Tepic ONA je jedna ustasica koju treba proglasila PERSONOM NON GRATA Neka predje u susednu drzavu ako za njih radi i nek tamo uziva u svojim propagandama Ona se ne razlikuje od KAPOA OTROVI U MALIM BOCICAMA STOJE

Vla

pre 2 godine

Jesi li ti potomak grofa drakule? Ocigledno da jesi, ali on je to radio protiv neprijatelja a ti radis protiv zemlje koja te hrani, ah da zaboravih, tebe hrani pdlica djilas, onaj sa masinskim mozgom ovaj pilecim

Slavica

pre 2 godine

Taj ko pljuje po Generalu Mladicu isto tako pljuje i po svim srpskim žrtvama, svim nastradalima od ustaskog genocida

Mare

pre 2 godine

Još jedna sramota Đilasovih pulena kojom sramote Srbiju i heroje koji su se borili za slobodu.

Pera Savic

pre 2 godine

Marinika vise voli neko smece iz inostranstva nego srpski kolac.

Lija

pre 2 godine

. Mozda ce Marinika jajima gadjati Praljkov mural. Zbog ravnoteze

Tina

pre 2 godine

Zaista sramno, gospodja Marinka je zlo koje mrzi svoj narod, gora je od samih neprijatelja.

cevap89

pre 2 godine

Kako neko moze da podrzava ovu antisrpsku kokosku?

zoki valjevo

pre 2 godine

Da je mural Nasera Orica verovatno bi se slikala pored njega i rekla da je heroj.

miki89ljig

pre 2 godine

Jedini posao Marinike u SSP-u je da dovoljno mrzi Srbe.

lili

pre 2 godine

Sramota koga oni planiraju da kandiduju za predsednicu Srbije. Nekoga ko Srbe i srpski narod mrzi svom dusom. Marinika je tako nisko pala.

Milan

pre 2 godine

Gospodju bi trebalo malo zatvoriti ili kazniti novcano .

Milos

pre 2 godine

Marinka svaki put koristi priliku da vredja i ponizava srpski narod.

Mira

pre 2 godine

Marinki su svi ostali bolji samo srpski narod nije .

Neda

pre 2 godine

Srpski narod je uvek bio jedan za drugog, nije normalno da za svoje bilo ko govori tako strašne stvari, ipak smo mi svi građani zemlje Srbije

Nena

pre 2 godine

Predsednik Vučić je vrlo jak psihički,stabilan čovek I da nije takav,ne bi dogurao dokle jeste i unapredio Srbiju ovoliko!Opozicija ga provocira na sve načine ali on ostaje imun na te njihove podle radnje i ne da se isprovocirati i zato smo mi ponosni!

dragan

pre 2 godine

Tovar joj baci šaku kukuruza i kokoška onda zadovoljna kvoca ceo dan.

Fedja

pre 2 godine

Zasto nekome poput ovog zenskog nestvora , dajete bilo kakav prostor u medijima.Jednostavno je treba ignorisati, smatrati da ne postoji i neka se njome bave samo Djilasovko-Solakovi mediji. Nije vredna da joj se i ime spominje .

Marinika nije u pravu

pre 2 godine

Drug Ratko nije kriv za genocid. Osim, ako se ne racuna genocid nad prasicima i jaganjica dok je vojska RS gladovala. Onaj pravi genocid nad ljudima i iz Bratunca i Srbrenice (i Bosnjacima i Srbima) su pocinili mafijasi i ubice iz db (Naser je Milosevicev covek od najveceg poverenja, ko nije znao, a svi znaju i cute, jer je istina sramna, i za jedne i za druge). Dakle, obicna vojska nije pocinila genocid, vec rezim, i to db, konkretno. Mira i Sloba su mozda znali i komandovali udbom, mada je verovatnije da nisu, osim kod ubistva Stambolica. Sa druge strane obicna vojska jeste imala logore za muslimane u RS, tu je u pravu. Bas lepa novija istorija, zar ne? nije cudo sto se sve manje ljudi izjasnjava kao Srbi. Kome to teba?!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija