• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.02.2023

16:43

Stefanović: Ovo je vreme kada cela Srbija treba da stane iza predsednika Vučića

www.mod.gov.rs

Politika

Stefanović: Ovo je vreme kada cela Srbija treba da stane iza predsednika Vučića

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić braniće sutra, na sastanku u Briselu, najvažnije državne i nacionalne interese Srbije. To će biti težak dan, verovatno i najteži otkako postoji dijalog Beograda i Prištine pod okriljem Evropske unije. Ne postoji pritisak koji do sada nije upotrebljen prema predsedniku Vučiću i Srbiji, a svi oni zajedno će se na sutrašnjim razgovorima još više pojačati, izjavio je danas član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović.

Građane Srbije može i treba da hrabri to što njihove najvažnije interese i njihovu zemlju zastupa predsednik koji zna za šta se bori i ne štedi sebe da to ostvari. Srbija će biti na iskušenju, ali ne postoji veća garancija da će očuvati svoje od toga što je zastupa predsednik Vučić, svojom politikom i državničkom mudrošću, koju je do sada pokazao nebrojeno puta.

Svako kome je Srbija na srcu pruža danas podršku predsedniku naše države da se izbori za naše nacionalne interese, za mir i za budućnost naše zemlje. Ovo nije vreme za podmetanja i za sitne politikantske izjave kakve slušamo od opozicije, a naročito od baš tih ljudi koji su nebrojeno puta bili u prilici da zaštite Srbiju i Кosovo i Metohiju kao njen sastavni deo, a to nisu uradili.

Ovo je vreme kada cela Srbija treba da stane iza svog predsednika i pruži mu svu podršku, jer je svima potpuno jasno koliko je truda i energije on do sada uložio u odbranu naših interesa.

Neće biti lako ni onima koji će da razgovaraju sa predsednikom Vučićem. Neće im biti lako zato što nikada pre njega nisu imali preko puta sebe lidera Srbije koji odlučno brani svoju zemlju i ne odstupa od njenih interesa.

I ne treba da im bude lako, naročito Aljbinu Кurtiju, koji je toliko puta blokirao dijalog svojom nerazumnom politikom, koji je pokušavao da ovo pitanje reši silom i novim proterivanjem Srba sa Кosova, ali nikada nije uspeo - isključivo zaslugom predsednika Srbije.

Predsednik Vučić i njegova politika su garancija da će Srbija sačuvati svoju istoriju i tradiciju kao nacionalne crvene linije preko kojih se ne prelazi. Njagova i naša crvena linija je, naročito, budućnost Srbije i njenih građana, poštovanje predaka, ali i briga i odgovornost za buduća pokolenja.

Кao neko ko godinama blisko sarađuje sa predsednikom Vučićem i sledi njegovu politiku, više sam nego siguran da Srbija nema boljeg, mudrijeg i snažnijeg branioca naše zemlje i naših temeljnih nacionalnih interesa, i to u najtežim trenucima. Zato želim da svoju bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću podele i svi naši građani, zato što to zaslužuju i Srbija i njen predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Janko

pre 1 godinu

Cela Srbija i jeste uz predsednika, jer je on taj koji se bori i uvek ce se boroti za narod Srbije.

Sanja

pre 1 godinu

Za razliku od predhodnika, uz Vucica narod uvek ide. Jer je pokazao da voli Srbiju i njen narod.

Maja

pre 1 godinu

Vučić ide u Brisel da razgovara i da traži formiranje ZSO, da se bori za nas narod i naše KiM

Nikola

pre 1 godinu

Deset godina Vučić vodi pregovore, trpi ogromne pritiske, popravlja sto se može kako bi se ojačao status Srba u južnoj srpskoj pokrajini

Sanja

pre 1 godinu

Borba će trajati još dugo, ali moramo biti strpljivi, moramo biti jedinstveni i pružiti podrsku našem predsedniku

Ivana

pre 1 godinu

Nikad od teških zadataka i borbe nismo bezali i necemo ni sada. Hrabro uz srpsku politiku Vucica

Jeki

pre 1 godinu

Svestan je narod da Srbija može da opstane samo sa predsednikom Vučićem na čelu.

Nina

pre 1 godinu

Zajedno I jedinstveno, pružajući bezrezervnu podršku predsedniku, sačuvaćemo mir, sačuvaćemo Srbiju.

Laki

pre 1 godinu

U ovim teškim trenucima predsednik Vučić treba da bude siguran da ima potpunu I bezrezervnu podršku naroda.

Marko

pre 1 godinu

Predsednik A.Vučić je jedini pravi čovek koji vodi Sbiju na pravi način

Aca

pre 1 godinu

Srbija je uz našeg predsednika uvek i tako će i ostati

Sava

pre 1 godinu

Vučić ima punu podršku građana, jer se bori za srpski narod na KiM.

Joka

pre 1 godinu

Srbija zna ko najviše vredi, a to je Aleksandar Vučić

Milica

pre 1 godinu

Teški dani su pred našim predsednikom, verujemo u njega

Dragi

pre 1 godinu

Pa bog te j*bo, šta je ovo? Zar ovaj nije u zatvoru? Prisluškivao predsednika, opljačkao državu, urušio Policiju, spremao nasilno uklanjanje predsednika...i sad on traži da svi stanemo uz predsednika. E Srbijo, Srbijo...da imaš svoje Pravosuđe, ovaj bi već bio u zatvoru. Ovako, smeje nam se, za**bava pošten narod...

Dragi

pre 1 godinu

Zašto NJ.V. nije poveo ovog genija sa sobom u Brisel? To bi bila dobitna kombinacija za...

Ceca

pre 1 godinu

Vucic nece izdati KiM ni Srbiju nikada. Potrudice se da sacuva teritorijalni integritet i celovitost.

Tara

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ima punu podršku naroda Srbije.

Vesna

pre 1 godinu

Zahvaljujuci mudroj politici koju vodi nas predsednik, Srbija ne treba da se brine ni za sta! Vucic se trudi da sacuva mir i stabilnost!

Suzana

pre 1 godinu

Srbija stoji iza svog predsednika i pruža mu svu podršku. Građanima je jasno koliko je truda i energije on do sada uložio u odbranu njihovih interesa.

Maja

pre 1 godinu

Građani Srbije veruju Aleksandru Vučiću. Znaju da će on učiniti bukvalno sve da sačuva njihove interese i interese cele Srbije..

aca

pre 1 godinu

samo ujedinjeni mozemo da se izborimo sa svim problemima koji su pred nama

aca

pre 1 godinu

samo slozni i ujedinjeni mozemo biti jaci od svih

Mile

pre 1 godinu

Normalna Srbija i jeste stala uz Vučića a ta normalna Srbija je i većinska Srbija.

Zoki

pre 1 godinu

Sad svi treba da budemo uz našeg predsednika jer on se bori a nije mu lako.

Ona

pre 1 godinu

Vučić je predsednik joji se maksimalno bori za Srbiju.

Ana

pre 1 godinu

Kada Vučić može da se bori protiv svih zbog Srbije možemo i mi da ga podelimo u toj borbi

Jana

pre 1 godinu

Jako dobro zna narod da se predsednik jedini bori svim snagama za narod, zato ce narod uz njega biti uvek.

Maja

pre 1 godinu

Svi mi dobro znamo koliko se Vucic bori i zalaze za Sepsku narod i njegove interese,zati ga svi i podrzavamo!

Maja

pre 1 godinu

Cela Srbija je uz Vucica,jer svi mi dobro znamo koliko se on bori za nas!!!

Tara

pre 1 godinu

Jako dobro zna narod da se predsednik jedini bori svim snagama za narod,Zati ce cela Srbija biti uz njega i podrzati ga u ovoj borbi!!!

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14