• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2023

18:42

Petković: Svećlja kukavički vodi hibridni rat iz Prištine protiv svega srpskog sa KiM

printscreen tanjug

Politika

Petković: Svećlja kukavički vodi hibridni rat iz Prištine protiv svega srpskog sa KiM

Podeli vest

Jedini cilj Svećljinih opsesivnih pokušaja kriminalizacije Srba sa severa Кosova i Metohije jeste da opravda protivpravno prisustvo svojih parapolicijskih jedinica na severu KiM, kaže Petar Petković

Lažni ministar, a pravi nasilnik i ekstremista Dželjalj Svećlja, zajedno sa njegovim okupacionim falangama preobučenim u odela Kosovske policije, jedini su kriminalci na severu Кosova i Metohije i tu nemaju šta da traže, kaže direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

- Jedini cilj Svećljinih opsesivnih pokušaja kriminalizacije Srba sa severa Кosova i Metohije jeste da opravda protivpravno prisustvo svojih parapolicijskih jedinica na severu KiM, gde danonoćno terorišu srpski narod. Kad već govori o kriminalu, najbolje bi bilo da Svećlja pođe od sebe i optužnice koja je godinama podignuta protiv njega zbog napada kamenicama na pripadnike tzv. kosovske policije, ali i zbog prevrtanja vozila misije Euleks. Pa umesto što bi Svećlja nezakonito da privodi Srbe navodnom poznanju pravde i prava, trebalo bi prvo da on sam prestane da beži od tog istog prava i pravde - kaže Petković u pisanoj izjavi.

Pita da li je sprovođenje reda i zakona to što je kukavički poslao svoje falange da duge cevi uperuju u sina predsednika Aleksandra Vučića zbog jedne majice?

- Da li je vladavina prava kada Kurtijevi specijalci pucaju u leđa Dragiši Galjku, Miljanu Deleviću, Milanu Jovanoviću, braći Stojanović iz Gotovuše? Ili, kada brutalno pretuku srpsku decu Daru i Кristijana? Hibridni rat koji Svećlja kukavički vodi iz Prištine protiv svega srpskog i posebno severa Кosova i Metohije, rezultirao je time da nema tog čestitog Srbina koji bi ni javno ni tajno pristao da bude alibi Svećlji u njegovoj bolesnoj opsesiji okupacije severa i proterivanja Srba sa Кosova i Metohije. To mu nikada neće uspeti, napominje Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija