• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2024

18:20

Ja ne umem da kažem "volim te", pa neka bar pročitaju... Predsednik Vučić kupio poklone deci (VIDEO)

Printscreen tiktok

Politika

Ja ne umem da kažem "volim te", pa neka bar pročitaju... Predsednik Vučić kupio poklone deci (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić već 3 dana boravi u Davosu, na Svetskom ekonomskom forumu (WEF), u okviru debate "Novo evroazijsko svitanje".

I pored bezbroj sastanaka i agende koja je maksimalno popunjena, predsednik je odvojio vreme i za svoju porodicu.

@jasamaleksandar

 

♬ original sound - Ja sam Aleksandar

Naime, Vučić je na svom TikTok nalogu objavio snimak iz jedne lokalne prodavnice u kojoj je kupio poklon svojoj deci.

- Kod nas u familiji mi ne umemo često da govorimo koliko koga volimo i da pričamo o emocijama, uvek su neki ozbiljni razgovori - istakao je predsednik, pokazujući najpre termos, a potom i dve plišane igračke na kojima piše "Volim te".

- Tako da sam rešio sada uz ovo što sam uzeo za starijeg sina Danila, ovo ću za Vukija, i ovo za Milicu, pošto ja ne umem da kažem pa bar da pročitaju - zaključio je Vučić, a snimak je za kratko vreme oduševio korisnike ove socijalne platforme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 3 meseca

Nadamo se da će predsednik Vučić uspešno predstaviti interese Srbije u Davosu i doprineti razvoju regionalnih i globalnih ekonomskih inicijativa.

Vida

pre 3 meseca

Pitanje "Novo evroazijsko svitanje" naglašava važnost razvoja i saradnje između Evrope i Azije, te je očigledno da predsednik Vučić želi da Srbija igra konstruktivnu ulogu u tom kontekstu.

Vlada

pre 3 meseca

Aktivno učešće Srbije na ovakvim skupovima može doprineti jačanju ekonomske pozicije zemlje i otvaranju novih perspektiva za investicije.

Duda

pre 3 meseca

Očekuje se da boravak predsednika Vučića u Davosu donese priliku za dijalog i saradnju s liderima iz različitih zemalja, promovišući internacionalnu razmenu ideja.

Maja

pre 3 meseca

Predsednik Vučić prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, fokusiranom na "Novo evroazijsko svitanje", što ukazuje na važnost regionalnih i globalnih ekonomskih pitanja.

Ras

pre 3 meseca

Deca su najvaznija. To i Vucic zeli da kaze svojim postupkom u Davosu.

Maja

pre 3 meseca

Predsednička odgovornost je prevelika. Teško se nalaze vreme i reči za najdraže

aleksandra jović

pre 3 meseca

Ovaj Vučićev gest pokazuje da je on odrastao u zdravoj porodici koja neguje prave vrednosti.. I da je kao svaki normalan tata koji misli na svoju decu..

Mitarpavlovic

pre 3 meseca

Prelep gest od Vučića za svoju decu .

Vesna

pre 3 meseca

Očinska ljubav nema cenu,verujem da će se njegova deca obradovati poklonu.

Ksenija

pre 3 meseca

Vučić je divan roditelj koji misli na svoju decu.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija