• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2024

14:26

Opoziciji ništa nije sveto! Vujičić: Kontaminacijom zla prema SNS-u ne štede ni onkološke pacijente!

Informer

Politika

Opoziciji ništa nije sveto! Vujičić: Kontaminacijom zla prema SNS-u ne štede ni onkološke pacijente!

Podeli vest

I trećeg dana sednice opozicioni poslanici nastavili su u istom ritmu, kao i prethodna dva dana, da prave cirkus u Skupštini Srbije, ali ovog puta su dotakli samo dno izjavom da je zdravstvo u Srbiji takvo da se onkološki pacijenti leče po članskoj karti.

O ovome, ali i o čitavom haosu koji pravi prozapadna opozicija već treći dan, za Informer je govorila narodna poslanica Danijela Vujičić, koja je ocenila da opozicija ne bira sredstva da se dodvori onom ko ih podržava.

Mi možemo da se razlikujemo u mišljenjima, ali ovog puta je kap prelila čašu. To više nisu ni moje kolege. Pokazali su da im ništa nije sveto i jednu kontaminaciju zla i prezira, i prema Srpskoj naprednoj stranci i prema najosetljivijm kategorijama bolesnika, to su onkološki pacijenti. Čak i one ljude koji se bore za život uzimaju bezočno u usta i pominju kroz partijska opredeljenja, onda vam sve jasno kolika je kontaminacija zla u našoj opoziciji - ističe Vujičić i dodaje:

- Ništa im nije sveto ni kada govore lično o kolegama, kada pričaju o ovoj državi, kada pričaju o predsedniku naše zemlje, njegovoj deci, onda vidite da to nema više ni političkog, niti bilo kog drugog smisla. Razmena mišljenja je jedno, mi možemo da se razlikujemo u stavu i političkim programima, ali da neko ode toliko daleko... evo, ovo je dno dna kada neko uzima u usta najteže bolesnike i govori o njima na način da je naše zdravstvo takvo da mi ljude lečimo po članskoj karti - ocenila je narodna poslanica. 

Povodom izjave Marinike Tepić kako je održala lekciju gospodinu predsedavajućem Stojanu Radenoviću, Vujičić je rekla: 

- Vi ste juče videli scenu kada Bora Novaković naziva nulom genija, najcitiranijeg profesora i naučnika u svetu, našeg predsedavajućeg Stojana Radenovića. A onda ste videli kada ih gospodin Stojan Radenović pomnoži sa nulom, te nepismene, kada oni kreću, na primer, Miki Aleksić koji je nasrnuo na obezbeđenje i onda je krenuo opšti metež -  podsetila je, pa objasnila: 

- Šta je njima cilj? Oni su ovim obrukali i one koji su za njih glasali, to su građani ove zemlje koji su im dali glas. Mislim da smo, posle ovog cirkusa i javašluka, svega, samo ne urednog demokratskog parlamentarizma, kako oni to govore, videli ko je njima na čelu kolone - Viola fon Kramon, Rot i svi oni koji žele da izazovu nasilje i da obesmisle političku scenu u Srbiji, da obesmisle sve ono što smo godinama stvarali, što je godinama stvarala Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i doskorašnjom premijerkom Anom Brnabić -  zaključila je Danijela Vujičić. 

Govoreći o kandidatu za predsednika Narodne skupštine Ani Brnabić, Vujičić je istakla da nju za to mesto, pre svega, kandiduju profesionalna biografija, njena dela i ono što je ona uradila za naš narod na Kosovu i Metohiji.

- 2020. godine u 6 tačaka prioriteta vlade Ane Brnabić bilo je Kosovo i Meohija. Zahvaljujući predsedniku Vučiću, KiM je ušlo u nacionalni investicioni plan, što je takođe podržala Ana Brnabić na čelu Vlade. 160 miliona evra je izdvojeno za prostor Kosova i Metohije. U rebalansu budžeta 2021. godine 4 milijarde dinara je izdvojeno za kapitalne investicije, za pomoć srpskom narodu na KiM - podsetila je Vujičić. 

A o čemu je još govorila narodna poslanica pogledajte u video-snimku ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15