• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

14.05.2023

17:00

POPULARNI GLUMAC NE MOŽE DA SE ODBRANI, SVI GA SALEĆU NA ULICI! Svi detalji privatnog života Baće, ovo niko nije znao!

Printscreen You Tube

Kultura

POPULARNI GLUMAC NE MOŽE DA SE ODBRANI, SVI GA SALEĆU NA ULICI! Svi detalji privatnog života Baće, ovo niko nije znao!

Podeli vest

Glumac Miodrag Radonjić poznatiji kao Baća ne može da se odbrani od fanova jer je izuzetno popularan, a kako kažu njegove komšije svi ga saleću na ulici.

Svima se čini da mu je uloga u filmu i seriji “Južni vetr” obeležila dosadašnju karijeru, a i susedi ga često oslove po nadimku.

- Viđam ga često sa suprugom i sinom. Još dok je bio beba njihov naslednik, on ga je stalno nosio u onom čudu što se stavi oko vrata pa dete visi (prim.aut kengur ili nosiljka). Vidi se da je posvećen iako često juri sa snimanja na snimanje- kaže komšija Radonjića

U obližnjoj prodavnici popularnog glumca takođe zovu Baća, retko ga ko oslovljava imenom Miodrag.

- Vi ne shvatate koliko je taj čovek popularan iako ga nema toliko u medijima. Zašto ne radite više intervjua sa njima?- pitala je prodavačica pa nastavlja:

- Deca ga saleću na ulici svako malo. Nema dana da ga nisam videla, a da neko nije tražio da se fotografišu zajedno. Ima tu pored osnovna škola, kada prođe pored i ako je slučajno tada odmor, pa to je vrištanje devojčica. Pristojan je i svim izađe u susret, ali nije jednostavno kada ste poznati. Ima nepristojnih ljudi pa vam zagledaju u korpu šta ste kupili, pa vas zapitkuju i pričaju kao da imate vremena o tome da pričate, ali on to dobro podnosi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

U blizini smo sreli i dve tinejdžerke koje su čule našu priču sa prodavačicom, pa su poželele da kažu nešto o popularnom komšiji.

- Najviše volimo njega i Bikovića. Možda je Miloš lepši i simpatičniji, ali Baća je kralj. Gledamo i Milana Marića ali je on nekako mnogo ozbiljan, kao neki čovek dok je Radonjić više opušten. Kulijana, tako mi kažemo u školi. Viđamo ga se ženom i detetom, ne ponaša se on kao zvezda nego potpuno normalno. Pije kafu tu u kraju, jednom smo ga videli sa glumicom Ninom Janković i mislim da je tu bila njena porodica. 

Komšije iz zgrade u kojoj živi Miodrag kažu da bi trebalo da se okuša i kao pevač.

Foto: Marko Đoković

 

- Što da ne, pa evo i Ivan Bosiljčić i Rade Šerbedžija imaju svoje večeri. Ne znam da li se spremao za ulogu ili šta, ali letos sam ga čula kako peva u stanu. Bilo je lepo vreme pa su prozori otvoreni. Znate kako je muzikalan. Ja sam uživala, a i svi oni koji su ga čuli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija