• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

02.05.2023

10:55

MET GALA 2023: Manekenka pokazala GOLU ZADNJICU, starleta OBASUTA BISERIMA, a najveći šok je izazvao ON! (FOTO)

printscreen

Showbiz

MET GALA 2023: Manekenka pokazala GOLU ZADNJICU, starleta OBASUTA BISERIMA, a najveći šok je izazvao ON! (FOTO)

Podeli vest

Sinoć je održan jedan od najvećih modnih događaja Met Gala u Njujorku. Ovogodišnja tema bila je "U čast Karlu", posvećena preminulom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

Glavna tema pisanja domaćih medija danas je, svakako, sinoć održana Met Gala u Njujorku, na kojoj su prisustvovale najveće zvezde industrije zabave. 

Zabava, na kojoj da biste prisustvovali morate da izdvojite više od 50.000 dolara, ili da vas, pak, pozove neka od najvećih svetskih modnih kuća, poznata je po elegantnim, te ekscentričnim izdanjima slavnih ličnostil, a kako su nas na to navikli svih prethodnih godina, čini se da ni ove nisu razočarali.

Tema Met bala 2023. godine je rad nedavno preminulog dugogodišnjeg dizajnera Šanela i Fendija, Karl Lagerfeld, a neke od zvezde koje su privukle najveću pažnju su svakako Kim Kardašijan, Nikol Kidman, Žizel Bundšen, Doža Ket, Bed Bani, te Rijana, koja je kasnila čitava tri sata. 

Svakako jedna od najiščekivanijih dama bila je rijaliti zvezda i milijarderka Kim Kardašijan. Ona je na Met galu došla u haljini brenda Skipareli, naravno, inspirisanu impozantnim Lagerfeldovim radom. 

Foto: EPAIMAGES

Kim Kardašijan

Egzotična pevačica sa Barbadosa, slavna Rijana pojavila se sa čitava tri sata zakapšnjenja, odevena u toaletu brenda Valentino. Ona je na zabavu došla u društvu svog izabranika Asapa Rokija, 

Foto: EPAIMAGES

Rijana, Asap Roki

Mlađa sestra najslavnije starlete na svetu, manekenka Kendal Džener pojavila se u kontroverznoj kreaciji brenda Mark Džejkobs, a tom je prilikom pokazala golu zadnjicu.

Foto: EPAIMAGES

Kendal Džener

Foto: EPAIMAGES

Kendal Džener

Ni najmlađa članica klana Kardašijanovih, Kajli Džener nije prošla ništa manje zapaženo. Ona se na crveno-bež tepihu pojavila u haljini sa potpisom Žan Pol Gotjea.

Foto: EPAIMAGES

Kajli Džener

Pažnju svih prisutnih, takođe, privukla je reperka Doža Ket, koja se pojavila u kostimu mačke, nalik ljubimcu i naslednici ogromnog bogatstva Karla Lagerfelda.

Foto: EPAIMAGES

Doža Ket

Baš poput Dože, u kostimu mačke došao je oskarovac, Džared Leto, koji u prvim momentima nije ni skidao svoj kostim, te okupljeni novinari nisu ni znali o kome je reč.

Foto: EPAIMAGES

Džared Leto

Foto: EPAIMAGES

Džared Leto

Ostatak slavnih ličnosti koje su prisustvovale Met gali, pogledajte u galeriji ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija