• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.10.2023

23:30

(FOTO) Oči k'o u vanzemaljca, lice puca od botoksa! Merjem Uzerli se unakazila operacijama

profimedia

Showbiz

(FOTO) Oči k'o u vanzemaljca, lice puca od botoksa! Merjem Uzerli se unakazila operacijama

Podeli vest

O njenoj lepoti uvek se piše u superlativu. Merjem Uzerli, mnogima poznatija kao sultanija Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", opčinila je publiku sa ovih prostora igrajući ulogu opasne, a prelepe sultanije.

Međutim, danas je izgled Merjem Uzerli mnogo drugačiji od onog na koji smo navikli i kakvu smo je zavoleli.

Glumica tursko-nemačkog porekla danas živi sa ćerkama Larom i Lili u Berlinu, a nedavno je proslavila jubilarni 40. rođendan napravivši spektakularnu zabavu za najuži krug porodice i prijatelja.

Nije tajna da se povukla na vrhuncu slave zbog psiholoških problema i od tada vreme provodi u rodnoj Nemačkoj.

Foto: profimedia

 

 

Spekulisalo se da je pre nekoliko godina pokušala sebi da oduzme život zbog nesuglasica s prvim suprugom, o čemu ona nikada nije želela da govori.

Danas Merjem vodi malu poslastičarnicu koju je otvorila u blizini svog stana, uživa u mirnom porodičnom životu, a u javnosti je viđamo tek povremeno.

Redovno obaveštava svoje fanove o svakodnevnim aktivnostima objavljujući fotografije na društvenoj mreži Instagram, a svi su složni u jednom – izgled Merjem Uzerli sa godinama je sve bolji.

Dame se slažu da je i majčinstvo samo još više istaklo njenu prirodnu lepotu. Međutim, najnovije fotografije koje su se pojavile na socijalnim platformama, mnoge su šokirale.

Podignute jagodice, savršeno zategnuto i blago otečeno lice i iskošene oči podstakle su govorkanja da je Merjem preterala s posetama estetskom hirurgu.

Pre nekoliko dana je sa prijateljicama pratila košarkašku utakmicu na kojoj je izgledala neprepoznatljivo, dok na Instagramu čas izgleda kao stara dobra Merjem, čas krije lice iza naočara za sunce.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija