• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.03.2015

00:01

STANIJA BUDNA SANJA: Biću srpska Kolinda!

Showbiz

STANIJA BUDNA SANJA: Biću srpska Kolinda!

Podeli vest

Stanija Dobrojević želi da bude predsednica Srbije! Starleta kaže da je ona srpska Kolinda Grabar Kitarović! Zvezda društvenih mreža smatra da bi najbolje bilo da našu zemlju vodi žena, pa je odlučila da se po ugledu na hrvatsku predsednicu kandiduje na narednim izborima

- Ja bih želela da budem prva žena predsednik u Srbiji. Kako to moćno zvuči - oduševljeno je rekla starleta u emisiji "Amidži šou" i dodala da bi baš volela da se bavi politikom:

- Završavam ekonomiju na državnom fakultetu i politika mi nije strana. Moj otac Dragan se intenzivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, odnosno sve dok nije ubijen tokom rata u Hrvatskoj.

Stanija je kvalifikovanija za politiku od mnogih koje znam
 

beta

Nenad Čanak

 

Ovu ideju je Staniji dao lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji je pozvao Staniju da naprave koaliciju. Čanak smatra da bi srpska starleta i bivša učesnica "Farme" bila najbolji kandidat za predsedničku funkciju.

- Stanija je kvalifikovanija za politiku od mnogih koje znam. Zna šta je Fejsbuk, zna šta je Tviter, što je za početak sasvim dovoljno. Ja apsolutno nemam za koga drugog da glasam nego za nju - rekao je Čanak i dodao:

- Ona bi morala da se kandiduje kao nestranačka ličnost, jer nijedna stranka nije dovoljno velika da bi celu Staniju zaslužila.
Ako se uzme u obzir da starleta ima 230.000 pratilaca na Fejsbuku, 138.000 na Instagramu i 57.000 na Tviteru, ona bi već u samom startu imala skoro pola miliona glasova.

PROSLAVILA ROĐENDAN BEZ DEČKA

Instagram

Stanija Dobrojević proslavila je 30. rođendan u jednom beogradskom klubu bez dečka. Starleta svoju jaču polovinu krije kao zmija noge, pa zbog toga nije bio pozvan na njenu žurku za jubilarni rođendan.

- Srećna sam i zadovoljna, ali neću da pričam o dečku. On nije ni iz Srbije, ni iz Amerike. Ne plašim se da će me paparaci uhvatiti sa njim jer on neće dolaziti u našu zemlju - kaže Stanija za Informer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija