23.03.2024.

17:40

Foto: Marko Đoković

Magazin

Trik Nataše Bekvalac za savršenu figuru koji provereno radi! Zaboravite na dosadne dijete i očas posla ostavite slatkiše

Međutim, iako važi za jednu od najzogdnijih žena na domaćoj sceni, i ona je, kao i mnoge, u jednom trenutku kuburila sa kilogramima o čemu je i javno govorila. Promenom stila života, ishrane i uvođenjem redovne fizičke aktivnosti Nataša se ne samo rešila "viška", već je i zategla kožu, a rezultati su vidljivi.

dijeti Nataše Bekvalac ovo je dozvoljeno: Sve vrste mesa, osim masne svinjetine, mlečni proizvodi, što manje ugljenih hidrata, povrće, jaja na sve načine, orašasti plodovi po šaka dnevno.

Informer

 

Dok bi ovo trebalo da izbegavate: Bilo kakva peciva, voće nikako osim nedeljom, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše, sokove.

Prvu listu praktikujete prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog.

U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Informer

 

Ovakvom ishranom može se izgubiti i do 10 kilograma za mesec dana. No, i sama Nataša u više navrata je priznala da joj je upravo bilo najteže da se odrekne slatkiša, koji su njena "rak-rana", a upravo joj je u tome pomogao i mali trik. 

Ipak, priznala je i sama da su njena "rak-rana" slatkiši, te da joj je bilo najteže da se toga odrekne, u čemu joj je pomogao jedan mali trik. 

- Zavaram se. Često iza gladi ili želje da pojedemo nešto slatko stoji žeđ. Voda je uvek dobro rešenje za trenutne željice - rekla je pevačica jednom prilikom za "Kurir", a ovaj trik praktikuje godinama.