14.07.2024.

20:23

Foto: E-stock

Magazin

U osmoj deceniji života radi sto trbušnjaka i svaki dan pešači 5 km! Verica izgleda duplo mlađe (FOTO)

Njen životni put nije samo priča o uspehu u svetu mode, već i o posvećenosti očuvanju zdravlja i vitalnosti kroz sve godine života.

Kroz svoj primer, Verica Rakočević inspiriše brojne žene i muškarce da se posvete brizi o svom telu, umu i duhu. 

Modna kreatorka nikada nije imala problem sa kilogramima, niti je držala dijete. Za savršenu liniju zaslužna je dobra genetika i očuvanje tela koje održava vežbama i šetnjom. 

Informer

 

- Dijete ne držim nikada, trudim se da se zdravo hranim. Nikada se nisam borila sa kilogramima. Zdravo se hranim, vežbam, živim u prirodi i imam dobru genetiku. Pešačim svako jutro pet kilometara, radim sto trbušnjaka i sklekove i čučnjeve kada nisam tri puta nedeljno u teretani - kaže Verica. 

Informer

 

Verica na svom meniju ima samo zdrave namirnice koje je održavaju zdravom i vitalnom, a svoj dan ne započinje bez čaše jednog prirodnog napitka.   

- Trenutno svakodnevno pravim sok od celera kojim započinjem dan, doručkujem ili ovas sa urmama i bundevinim semenkama ili avokado. Vikendom kuvam, radnim danom uglavnom jedemo po restoranima. Nisam baš neka kuvarica - priznaje kreatorka. 

Informer

 

Zdravlje je najbitniji deo života Verice Rakočević o kome jako vodi računa. Kako kaže pored toga što na svom stolu ima samo zdrave obroke, ide i na redovne zdravstene kontrole kako bi na vreme reagovala ako postoji neki problem koje mora da se reši. 

- Svaka tri meseca kontrolišem krvnu sliku, a čim nesto nije u savršenom balansu idem na sve pretrage. Verujem tradicionalnoj medicini uglavnom, a alternativnu koristim kao dopunu - objašnjava Verica Rakočević.