Autor: Informer.rs

07.08.2022.

07:59 >> 23:12

Foto: printscreen

Sport

TRANSFERI (7. AVGUST)! Srbin na pragu TORINA! Forest sprema novu "BOMBU"!

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta.

TRANSFERI UŽIVO

23:40 - Iskusni Argentinac Hoze Sa dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Estudijantesom. Nakon 15 godina u Evropi, vezista se vraća u domovinu i matični klub. 

23:12 - Marko Lazetić, mladi napadač Milana, nalazi se na radaru Torina!

22:30 - Notingem Forest spreman je da plati Vulvsima 50.000.000 evra za Morgana Gibsa-Vajta!

22:08 - Viljareal ne odustaje od namere da vrati Lo Selsa. Naredne nedelje biće otvoreni novi pregovori sa Totenhemom oko budućnosti argentinskog veziste. 

21:21 - Hofenhajm će narednog leta imati opciju da otkupi Anhelinja od Lajpciga za 20.000.000 evra.

21:01 - Itan Ampadu je želja Specije, ali su se u međuvremenu uključili Kremoneze i Empoli...

20:55 - Antverpen je potvrdio dolazak Jirgena Ekelenkampa iz Herte za 5.000.000 evra, a Holandski vezista potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Antverpenom.

20:40 - Ćavi je sve bliži tome da Miralema Pjanića zadrži kao alternativu za Serhija Busketsa!

20:07 - Kremoneze je dogovorio dolazak Sirila Dersersa. Italijani će Gentu platiti 6.500.000 evra obeštećenja. 

19:45 - Predsednik Barselone Đoan Laporta tvrdi da klub nema nameru da proda Frenkija de Jonga.

- Frenki je naš igrač i mi kao i on želimo da ostane. 

Informer

 

19:19 - Siniša Mihajlović vapi za štoperom otkako je ostao bez Artura Teatea. Želi Lilijana Basijea, ali joj je Brest ga ne da...

19:02 - Otišli su Lorenco Insinje, Dris Mertens i Kalidu Kulibali, uskoro će i Fabijan Ruiz, ali Andre Frank Zambo Angisa neće nigde. 

18:44 - Mnogo su se razočarali u Boki. Čelnici argentinskog velikana su pregovarali sa Edinsonom Kavanijem, a Urugvajac ih je odjavio uz obrazloženje da želi da se oproba u španskoj La ligi!

18:29 - Sve su učestaliji pregovori čelnika Juventusa i Ajntrahta oko Kostića, a dogovor je sve bliži! Razmimoulaze se u 4.000.000 evra, tvrdi Đanluka di Marcio.

Informer

 

18:03 - Empoli se uključio u trku za potpis Matije Nastasića! Srbin je prethodno dovođen u vezu sa Lečeom. 

17:56 - Bolonja je odbila ponudu Mančester junajteda za Marka Arnautovića! Opširnije OVDE

17:17 - Odlazak Umara Sadika iz Almerije je skoro pa gotova stvar. Iako se pominje da je za njega zainteresovana Borusija Dortmund, gotovo je sigurno da će novi klub nekadašnjeg napadača Partizana biti Viljareal.

Informer

 

17:01- Srpski fudbaler Srđan Plavšić iz praške Sparte blizu je prelaska u turski Giresuns.

16:41- Ohi je na korak do odlaska iz Zvezde u Tursku! Opširnije OVDE

Informer

 

16:24 - Entoni Modest novi je napadač Borusije iz Dortmunda. Iskusni golgeter napušta Keln, a Jarčevi će za njegovu slobodu dobiti 5.000.000 evra. Francuz među Milionere stiže kao zamena za Sebastijana Alea kom je nedavno dijagnostikovan tumor testisa. 

16:08 - Ništa od odlaska Luisa Alberta u Sevilju. Andalužani su potpisali Iska, što znači da Španac gotovo sigurno neće u domovinu, makar ne u Sevilju. 

15:51 - Bajern iz Minhena spreman je da otkupi ugovor Konrada de la Fuentea u korist Augzburga. Naime, Bavaraci hoće da kupe Amerikanca iz Marseja i da ga proslede lokalnom rivalu, ali da oni upravljaju njegovom karijerom. Sličan posao odradili su i sa Verderom, a tada je u glavna zvezda bio Serž Gnabri. 

15.38 - Mančester junajted zainteresovan je da vrati Marka Arnautovića u Premijer ligu, prenosi dobro obavešteni "Atletik". Junajted želi da pojača napad i u iskusnom reprezentativcu Austrije vidi idealnog čoveka za tako nešto. Junajted bi Bolonji uplatio oko deset miliona evra. Kristijano Ronaldo želi da napusti klub, Mejsona Grinvuda nema ni na vidiku, te je Entoni Marsijal, uz Markusa Rašforda, jedini fudbaler koji može da pokriva poziciju napadača. Arnautović je prošle sezone postigao 14 golova u Seriji A i ima još dve godine ugovora sa ekipom Siniše Mihajlovića.

Informer

Marko Arnautović na meti Junajteda

15.34 - Sevilja se pohvalila na društvenim mrežama da je Isko Alarkon njen novi igrač. Andaluzijski klub je sve dogovorio sa doskorašnjim članom Real Madrida, a pre potpisa dvogodišnjeg ugovora ostalo je da nekadašnji reprezentativac Španije prođe lekarske preglede.

15.23 -  Liverpul planira da ponudi razmenu Interu - Firmino ili Keita za Brozovića. Mada, hrvatskog vezistu žele još Totenhem i Mančester junajted, videćemo ko će biti brži i konkretniji. 

15.15 - Italijanski napadač Andrea Beloti čeka "zeleno svetlo" Rome i spreman je da pojača napad "vučice" u narednim sezonama. Murinjo u 28-godišnjem Belotiju vidi idealnu alternativu za Tamija Ejbrhama. Ostalo je još da se prodajom Uzbeksistanca Eldora Šomurodova Bolonji oslobodi mesto za novog napadača i popularni Galo potpiše trogodišnji ugovor vredan 2.800.000 evra godišnje sa Romom, javlja italijanska "Repulika".

15.11 - Erik ten Hag ostavio je Kristijana Ronalda na klupi za utakmicu protiv Brajtona. Sada je defimtivno jansno, ako je neko sumnjao, da Kristijano napušta Old Traford.Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

15.10 -Eveton je navodno u završnoj fazi pregovora oko kupovine defanzivca Vulverhemptona Konora Koudija.

14.27 - Doskorašnji golman Barselone Neto novo je pojačanje Bornmuta. Brazilac je potpisao kao slobodan igrač.

14.14 - Crvena zvezda je ovog leta dovela Kingsa Kangvu, Osmana Bukarija, Nemanju Milunovića i Aleksandra Pešića, dok je u nedelju promovisan Irakli Azarov. Ali, to neće biti kraj.

 Prelazni rok još nije gotov... Videćemo da li će biti nešto u skorijoj budućnosti, sve zavisi od odlazaka - poručio je sportski direktor Mrkela na današnjem predstavljanju.Više pročitajte OVDE.

Informer

 

14.00 - Timo Verner je blizu povratka u Red Bul Lajpcig. Pominjalo se da će ga Čelsi poslati na pozajmicu, ali prema najnovijim informacijama Nemac bi trebalo da se trajno vrati u redove "bikova".

13.45 - Zvanično! Irakli Azarov je novi fudbaler Crvene zvezde, a u nedelju je promovisan na Marakani.  Irakli Azarov igra na poziciji levog beka. Prethodne sezone igrao  je za Batumi, a po dolasku je već rekao da zna sve o Zvezdi i kakva je čast igrati za ovaj klub. Više o ovij vesti pročitajte OVDE.

Informer

 

13.15 - Štoper holandskog Fejenorda, Argentinac Markos Senesi potpisaće četvorogodišnji ugovor sa novim premijerligašem Bonmutom. Transfer će koštati "trešnjice" 15.000.000 evra.

12.58 - Borusija Dortmund je dogovorila transfer Entnonija Modestea, 34-godišnjeg napadača Kelna. Modeste stiže kao zamena za Sebastijana Alea kojem je nedavno otkriven tumor.

12.40 - Bajern Minhen neće razmatrati ponude Mančester Junajteda za Leroja Sanea, uverava Kristijan Falk.

12.24 -  Ten Hag poslao Bolonji ponudu od oko 9.000.000 evra za Marka Arnautovića. Ali Italijanu su odmah rekli da od posla neće biti ništa.

12.00 - Dijego Kosta je trenutno bez angažmana i smeši mu se povratak u Madrid, ovoga puta, gotovo izvesno, postaće novi fudbaler Rajo Valjekana, javlja španski "As". Brazilac bi se tako vratio u Rajo, za koji je kratko nastupao 2012. godine kao pozajmljeni igrač Atletiko Madrida, tada je postigao 10 golova u "belo-crvenom" dresu i spasio klub od ispadanja u Segundu. Kosta sada ima 33 godine, ali još uvek nije rekao poslednju reč, dobiće jednogodišnji ugovor i platu od 1.000.000 evra.

Informer

Dijego Kosta

11.45 - Eden Karzev iz Makabi Netanje uskoro prelazi u moskovski Dinamo za 2.600.000 evra. Plata nešto više od pola miliona evra na godišnjem nivou..

11.16 -Ovako  Crvena zvezda najavljuje svoje novo pojačanje Iraklija Azarovija.

10.59 - Španski veznjak Fabijan Ruiz bio je velika želja Real Madrida ovog leta, ali su Madriđani odlučili da sačekaju naredno leto, kada bi 26-godišnjaku istekao ugovor sa Napolijem. Ipak, Pari Sen Žermen im kvari posao. Kako javljaju italijanski mediji "sveci" su na korak od potpisivanja ugovora sa Fabijanom Ruizom, SPŽ je spreman da plati 25.000.000 evra. Ruiza nije bilo na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Espanjola, pa mediji na "Čizmi" spekulišu da je več počeo sa pakovanjem pred odlazak na "Park prinčeva".

U suportnom smeru mogao bi sjajni golman Kejlor Navas. Trostruki šampion Evrope sa Real Madridom izgubio je mesto startnog čuvara mreže u redovima šampiona Francuske od Đanluiđija Donarume i ne želi da "greje" klupu.

10.30 - Meksički Klub Amerika prodao desnog beka Horhea Sančeza Ajaksu za  5.000.000 evra. Sančez je zamena za Mazrauija koji je otišao u Bajern.

10.15 - Mladi brazilski napadač Kaiki iigraće pozajmici do kraja sezone u portugalskoj Pasoš Fereiri. Ovaj 19-godišnjak je stigao u Englesku u januaru iz Fluminensea za 10.000.000 evra...

09.55 - Ibrahima Sangare potpisao je novi ugovor sa PSV Ajndhovenom do 2027. godine...

09.34 - Napadač Vojvodine Mihailo Ivanović (17) se seli u Sampdoriju, prenosi Mozzartsport.Perethodnih dana pisalo se kako bi Vojvodina mogla da inkasira i do 1.500.000 evra od ovog transfera. Italijani su te brojke značajno smanjili. Prema njihovim informacijama Novosađani će za jednogodišnju pozajmicu dobiti 200.000 evra, dok bi eventualni otkup Sampdoriju koštao još 800.000.

09.11 - Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag želi da vidi svog bivšeg igrača, Brazilca Entonija iz Ajaksa na "Old Trafordu". Nudio je Junajted preko 60.000.000 evra "kopljanicima" za 22-godišnje desno krilo, ali uzalud, šampion Holandije traži čak 95.000.000 za jednog od svojih najboljih igrača. Zbog toga Junajted mora da gleda druga rešenja, a jedno od njih je Bajernov ofanzivac Liroj Sane. Na Junajtedovoj listi želja su i Danžuma iz Viljareala, Palasov Majkl Olise, krilo PSV-a Gakpo i Portugalac Neto iz Vulvsa.

08.56 - Liverpul je sezonu počeo remijer potiv Fulama (2:2), ali Jirgena Klopa tvrdi da bi kupovina novog veziste morala da ima smisla na duže staze.
- Rekli smo da nam nije potreban vezni igrač pošto ih imamo dovoljno. I zaista ih imamo. Problem je što smo kažnjeni za nešto što nije u našoj moći. Ovakve stvari se dešavaju i mi tu ne možemo da uradimo ništa. Keita je prehlađen i možda će nam se vratiti sledeće nedelje. Okslejd Čembrlejn je "u autu". Sa Tijagom nije dobro, ali videćemo. Transfer bi morao da ima smisla, u ovom trenutku i u budućnosti. I dalje imamo osmoricu vezista, samo što su neki povređeni u ovom trenutku.

08.34 - Napadač Genka Siril Desers se posle ubedljive pobede nad Epenom oprostio od navijača belgijskog kluba."

- Veliko takmičenje je bilo i ostalo maj san. Da li sam upravo rekao zbogom navijačima? Da, na neki način. Nije tajna da je transfer vrlo blizu. Sutra je vrlo bitan dan, Kremoneze i Genk pregovaraju. Vrlo je blizu - rekao je Desers za Eleven Sports posle meča.

08.15 - Sportski sektor Monce na čelu sa Adrijanom Galijanijem želi Frančeska Ačerbija, tvrdi Đanluka di Marcio. Budući da ga je Lacio stavio na transfer listu, iskusni defanzivac je privukao pažnju brojnih klubova među kojima je i Napoli.

07.59 - Markos Alonso karijeru će nastaviti u Barseloni. Iz Čelsija su potvrdili da je Španac zatražio da ga puste da ide na Nou Kamp, prenose engleski mediji.

07.56 - Španski "Sport" piše kako bi Kristijano Ronaldo mogao da pređe u redove Galatasaraja. Ronaldo traži od Mančester junijteda da ga proda, a dosad se nije pojavio klub koji ga želi i može da priušti. U poslednje vreme Portugalac pokazuje otvoreni revolt prema Junijtedu,a navukao je bes navijača i legendi, pa je malo verovatno da će ostati na "Old Trafordu".

07:55 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 

Bonus video