Autor: Informer.rs

26.11.2022.

08:30 >> 22:09

Foto: Tanjug

Sport

MUNDIJAL UŽIVO, 7. DAN: Argentinci PREŽIVELI! Francuska u OSMINI finala!

U našem blogu uživo na jednom mestu možete da pronađete najnovije informacije, rezultate, najave, zanimljivosti, a ekskluzivne priče, video snimke i fotografije donosiće naši reporteri sa lica mesta... 

UŽIVO:

Današnji mečevi:
Tunis-Australija 0:1
Djuk 23
Poljska-Saudijska Arabija 2:0 (1:0)
Zielinski 39, Levandovski 89

Francuska-Danska 2:1 (0:0)
Mbape 61, 86 - Kristensen 68

Argentina-Meksiko 2:0 (0:0)
Mesi 64, Fernandez 87


22:08 - Pobeda Argentine! Ostali su Gaučosi na MUndijalu, a Lionel Mesi rešio je da ne odigra poslednji meč protiv Poljske! 

20:00 - Eden Azar u trećem licu govorio je o svom učinku na igru reprezentacije Belgije. Opširnije OVDE! 

Informer

18:05 - Francuzi su savladali Dansku sa 2:1 i izborili plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva!

17:10 - FIFA je pokrenula postupak protiv Srbije zbog sporne  zastave koja se našla u svlačionici naše reprezentacije!

16:30 - Nakon pobede protiv Tunisa oglasio se Miloš Degenek reprezentativac Australije. 

15:47 - Tama na konferenciji za medije je bila je partija Sergeja Milinkovića Savića protiv Brazila!

15:10 - Robert Levandovski je uz suze proslavio svoj prvi gol na Mundijalu! Opširnije OVDE!

14:33 - Mnogo mi je drago što je Stojković kao selektor uspeo da dovede našu Srbiju na Svetsko prvenstvo - izjavio je legendarni fudbaler Dejan Petković za sajt Fudbalskog saveza Srbije! On je poručio da za Srbiju i Brazil navija 217 milion ljudi! Opširnije OVDE

Informer

 

14:10 -  Dobro poznata lica pojavila su se u kampu Srbije dva dana uoči druge utakmice na Mundijalu protiv Kameruna. Direktor nacionalnih asocijacija UEFA Zoran Laković i nekadašnji reprezentazivac naše zemlje Dejan Petković posetili su Orlove u hotelu u kojem su smešteni.

14:00 - Počeo je dual između Poljske i Saudijske Arabije, a tekstualni prenos utakmice možete pratiti OVDE

13:00 - Sedmi dan Mundijala u Kataru otvarili su reprezentativci Australije i Tunisa, a "kenguri" su slavili minimalnim rezultatom -1:0. Opširnije OVDE

12:19 - Čuveni golgeter Holandije i Milana Marko van Basten nije želeo da pređe lako preko loše igre ekipe, posebno njenog istaknutog člana Virdžila van Dajka, koga je iskritikovao.

Opširnije OVDE.

11:59 - Brigama nema kraja za selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija! Sergej Milinković Savić je neizvestan za duel koji u ponedeljak "orlovi" igraju portiv Kameruna!

Opširnije OVDE.

11:42 - Navijačko selo u Dohi, u blizini stadiona "Lusail" zahvatio je požarPočeli su da paniče mnogobrojni navijači u Dohi! U navijačkom selu u Dohi pod nazivom "Ketaifan severno ostrvo", izbio je požar, ali vlast je istakla da vatrogasci kontrolišu požar u zgradi i da niko nije povređen.

Opširnije OVDE.

11:12 - Italijani su objavili da je utakmica između Brazila i Srbije bila najgledanija na državnoj televiziji RAI, a zvanične informacije FIFA kažu da je okršaj između Selesaa i Orlova bio zvanično najposećeniji u dosadašnjem toku turnira

Opširnije OVDE.

Informer

11:00 - Počela je prva utakmica današnjeg programa između Tunisa i Australije. Meč možete pratiti uživo na našem blogu.

10:50 - Velika euforija vlada u Kamerunu pred utakmicu sa Srbijom. Do meča sa Orlovima ostalo je još dva dana, a u ovoj afričkoj zemlji su ubeđeni da posle poraza u prvom kolu od Švajcarske (0:1) mogu da iznenade našu reprezentaciju.

Opširnije OVDE.

10:15 - Selektor Španije Luis Enrike pripretio je Feranu Toresu, inače ćerkinom dečku da ukoliko "to uradi" odmah će ga izbaciti iz reprezentacije.

Informer

Luis Enrike

Opširnije OVDE.

09:50 - Nisu samo Nejmar i Danilo povređeni u brazilskoj reprezentaciji. Selektor Tite protiv Švajcaraca neće moći da računa na petoricu standardnih.

Opširnije OVDE.

09:19 - Legenda ostrvskog fudbala Roj Kin nije nimalo zadovoljan igrom engleske reprezentacije u remiju bez golova protiv SAD. Pošteno je isprozivao Kejna i društvo.

Opširnije OVDE.

09:01 - Brazilski napadač Rafinja stao je uz Nejmara i poručio: Brazil ga ne zaslužuje! Opširnije OVDE

Informer

 

08:40 - Posle utakmice Engleske i Sjedinjenih država (0:0) kapiten Gordog Albiona Hari Kejn rekao je da se na Ostrvu stekla pogrešna slika posle pobede nad Iranom (6:2).

Opširnije pročitajte OVDE.

Informer

08:32 - Petak je obeležila pobeda  Irana nad Velsom, a najzanimljive događaje u danu za nama možete videti OVDE

08:31 - Grupna faza Mundijala u Kataru igraće se do 3. decembra. Osmina finala na rasporedu je od 3. do 6. decembra, četvrtfinale je 9. i 10. decembra, a polufinala 13. i 14. Meč za treće mesto je 17. a veliko finale 18. decembra  na stadionu Lusail, 15 kilometara severno od Dohe.

08:30 - Dobro jutro i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, gde možete pratiti najzanimljivija dešavanja iz Katara