01.08.2020.

19:44

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 135! “Uzbrdo” su najbolji rezultati! Crni na stepenicama vraća kondiciju! (VIDEO)

Međutim od kukanja i zapomaganja nad sopstvenom sudbinom nemamo ništa, nismo mi neke “babe Simane” da se prenemažemo i kunemo lošu sreću, nego borci koji već mesecima radikalno menjaju svoj život i loše navike. Nije nam bilo ni najmanje lako da to postignemo i neće ni sada biti lako ali smo dokazali da možemo i ponovo ćemo prevazići još jednu tešku prepreku.


U ovom videu sam vam pokazao najbolji način za vraćanje kondicije a to su stepenice. Penjanje uz stepenice je odlično za više grupa mišića a najviše za noge i gluteus ili takozvanu zadnjicu. Moja sreća je što radim u firmi na šeštom i sedmom spratu pa tu mogu da vežbam a svako ko nema tu sreću sigurno poznaje nekoga ko živi u soliteru. Uz ovu vežbu predlažem i da nosite masku jer što teže aerobne uslove sebi napravite brže ćete dobijati kondiciju, ne idu džaba ljudi da planinare i osvajaju vrhove gde je izuzetno niska koncentracija kiseonika.


Nema stajanja, idemo dalje, jače i odlučnije nego ikada. Moramo da zapnemo kako bismo nadoknadili propušteno. Pridržavajte se režima I što više trenirajte. Bitku sa masnim naslagama, suvišnim kilogramima I gojaznošću ćemo sigurno pobediti samo ne smemo da odustanemo. To nikada nije bila I nikada neće biti opcija.