06.10.2020.

17:58

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 198! Slobodni dani su idealni za fizičku aktivnost! Nekoliko desetina hiljada koraka ponedeljkom! (VIDEO)

S obzirom da nam svima koji radimo kod privatnika ovi retki slobodni dani služe da "pozavršavamo" sve one stvari za koje tokom radne nedelje nemamo vremena odlučio sam da spojim lepo i korisno. Iako su nam obavezne obično izuzetno "nesrećno" raspoređene pa moramo da jurimo na različite krajeve grada, odlučio sam da ovu situaciju iskoristim u svoju korist i da svuda idem peške. Istina je da mi je za ovo trebalo mnogo više vremena nego uobičajno, preciznije sati i sati, ali sam uspeo da pređem nekoliko desetina hiljada kilometara i potrošim oko 1.500 kalorija. Za ovako tmuran i depresivan dan, ovi rezultati su i više nego odlični, jer sam slobodno vreme i loše meteorološke prilike iskoristio na najbolji mogući način. To i svima vama savetujem u ovim situacijama, kada imate slobodne dane a vreme napolju je takvo da najrađe ne biste izlazili. Verujte mi bolje je da to uradite sada nego za mesec ili dva kada budu obilne kiše ili snegovi i kada nam ovi naši treninzi na otvorenom ne budu nimalo laki.


Nastavljamo dalje još hrabrije i odlučnije. Rezultat je dobar, ali ne smemo da se opustimo već moramo da zapnemo još jače i da u narednim nedeljama gubimo još više kilograma. Na meni je da što pre postignem vrhunski formu i da se trudim više nego ikada a vi dragi moji na prvom mestu čuvajte zdravlje i poštujte sve epidemiološke mere da ne prođete kroz pakao koji sam ja prošao pre dva meseca.


Obavezno se i pridržavajte propisane ishrane uz što više fizičke aktivnosti na otvorenom, kako bismo na kraju pobedili u ovom ratu protiv masnih naslaga, suvišnih kilograma i gojaznosti koja je jedna od najopasnijih bolesti modernog vremena. Budite mi zdravi, i samo hrabro, jedino odustajanje nikada nije bila i nikada ne sme biti opcija.