24.10.2024.

10:41

Foto: printscreen

Vesti

Hrvati očajni jer je Vučić Srbiju podigao sa kolena i preporodio je: Sad Boga mole da se ne približimo EU!

Naime, hrvatski medij Jutarnji piše da Hrvatska ne želi da Srbija otvori Klaster 3, a potom pobrojava zemlje koje su se složile.

- Stalno ponavljanje Srbije da neće uvesti sankcije Rusiji, učestvovanje srpskih  ministara na samitu BRIKS-a i održavanje bliskih odnosa ne samo s Rusijom nego i s Kinom, Severnom Korejom i Iranom može biti prepreka za gradnju konsenzusa u Veću EU koje je potrebno za otvaranje poglavlja sa Srbijom - pišu Hrvati.

Informer

 

Ipak, jasno je zbog čega Hrvati mole Boga da se Srbija ne priblizi Evropskoj uniji! 

Naime, Srbija, koja nema ni blizu pristup evropskom novcu i povlasticama i tržištu koje Hrvatska ima, pokazala je u proteklih 12 godina, predvođena predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, impoznatne rezultate u ekonomiji i postala je poželjna biznis destinacija za biznis investitore iz celog sveta, čemu svedoči i investicioni rejting koji je naša Srbija nedavno dobila!

Vučić je Srbiju podigao sa kolena, izvukao je iz bankrota i preporodio je!

Beograd izgleda kao svetska metropola, a narod se vraća u našu zemlju, jer ovde vidi mogućnost da bolje i lepše živi! Zato Hrvati mole Boga da Srbija ne uđe u EU, jer bi se tada za vrlo kratko vreme videlo koliko smo uspešniji i napredniji od komšija.

Zato, ne brinite, prestižemo vas svakako!

Picula novi izvestilac EU

Podsećamo, nedavno je hrvatski poslanik Tonino Picula imenovan za izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju.

Informer

Tonino Picula

Picula je poznat kao neko ko je izuzetno antisrpski nastrojen, za njega je Kosovo nezavisno, a Srbi genocidan narod. Ipak, srpskoj opoziciji to ne smeta, već postoje fotografije na kojima ponosno sa njima pozira. Postoje i fotografije Tonina Picule na kojima pozira u uniformi hrvatske vojske sa oružjem, ponoseći se učetvovanjem u progonu Srba iz Hrvatske.

Izbor Tonina Picule za izvestioca Evropskog parlamenta slavili su islamistički, bošnjački mediji, ali itajkunski, šolakovski portali. Piculu je pohvalio i bliski saradnik takozvanog "kosovskog premijera" Aljbina Kurtija, narkoman Boban Bogdanović.

Mučiće Srbiju

Novi izvestilac Evropskog parlamenta Tonino Picula odmah posle izbora na funkciju najavio je da će maltene mučiti Srbiju na njenom putu kao punopravnom članstvu u Evropskoj uniji.