• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2024

15:05

Večeras od 19:05 časova ne propustite emisiju "Otvoreni studio"! Voditelj Igor Ćurčić traži odgovor na pitanje "Kako sačuvati Srbiju dok je svet u plamenu?!"

Informer

Vesti

Večeras od 19:05 časova ne propustite emisiju "Otvoreni studio"! Voditelj Igor Ćurčić traži odgovor na pitanje "Kako sačuvati Srbiju dok je svet u plamenu?!"

Podeli vest

Večeras od 19:05 na Informer televiziji, tema emisije “Otvoreni studio” je: Kako sačuvati Srbiju dok je svet u plamenu?!

Dok se većina sveta nadala da će se makar sukobi na Bliskom istoku polako smirivati, Izrael je izveo višesatne napade na Iran uz učešće više od sto bombardera, napadajući pritom na desetine strateški važnih ciljeva.

U takvoj atmosferi, najvažnije je izeći svaku konfrontaciju i sačuvati Srbiju od uvlačenja u bilo kakav ratni sukob.

Voditelj Igor Ćurčić ugostiće Dragoslava Bokana iz Instituta za nacionalnu strategiju, prof. dr Dejana Miletića iz Centra za proučavanje globalizacije i Bojana Borovčanina iz udruženja NIT.

Gledaoci su pozvani da se uključe u program i daju svoje sugestije i postave pitanja, putem broja 0648482497. Ne propustite priliku da budete deo diskusije koja se bavi temama koje odlučuju o sudbini sveta, pa samim tim i Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set