• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

17.10.2019

15:04

Ana Sević prvi put o DRUGOJ BEBI - Lorena će dobiti BATU ILI SEKU! Potkačila i DARKA - ne želi da joj ćerka bude JEDINICA

Estrada

Ana Sević prvi put o DRUGOJ BEBI - Lorena će dobiti BATU ILI SEKU! Potkačila i DARKA - ne želi da joj ćerka bude JEDINICA

Podeli vest

Da li to znači da Darkovog sina Alekseja iz drugog braka ne smatra Loreninim bratom?

Pevačica Ana Sević, bivša supruga Darka Lazića ističe da bi volela da svojoj ćerki Loreni podari brata ili sestru, jer kako tvrdi, jako je srećna i zadovoljna u vezi sa novim dečkom.

VELJKO I BOGDANA ZAKAZALI SVADBU! Konačno poznat DATUM, a tek kada čujete MESTO... Prelepo!

OVO JE NJEN NOVI DEČKO! Voditeljka objavila fotku sa izabranikom, pa poručila: Nikad nije kasno za ljubav! (FOTO/VIDEO)

Sevićeva već dve godine uživa u vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, za koga ističe da joj je najveća podrška i jedini muškarac koga može da pohvali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Sep 10, 2019 at 11:59am PDT

- On je uvek tu za mene i Lorenu,imamo 100 odsto njegovu podršku. Beskrajno sam mu zahvalna na tome, a iako sam rekla da više neću hvaliti nijednog muškarca u svom životu, njega stvarno moram da pohvalim - iskreno kaže Ana, i dodaje da je spremna za brak i proširenje porodice sa Danijelom...

PRVA KIJINA SLIKA NAKON INCIDENTA - njeno LICE... Ne izgleda dobro, IZMUČENA I BLEDA! Svi ćete prvo primetiti OVO (FOTO)

- Ako Bog da, sve je u Božijim rukama. Ne mogu ja da odlučujem o tome, ali mogu da radim na tome. Priželjkujem, naravno, još jedno dete. Ja sam jedinica i uvek sam želela da imam uz sebe brata ili sestru, tako da ne bih volela da ostanem na jednom detetu - priznala je ona.

Pevačica tvrdi da joj pol deteta nije bitan, već da je presudno da to dete odrasta uz ljubav roditelja.

Foto: Informer DN

 

- Apsolutno mi je svejedno šta ću dobiti, bitno je da su deca živa i zdrava, da su voljena, da imaju podršku roditelja, oslonac oko sebe i da im se pruža ljubav, sve ostalo nije bitno - kaže Ana, i dodaje da ćerka Lorena nije previše ushićena kada joj se pomenu brat ili sestra...

- Lorenu baš to i ne interesuje previše, kad joj se pomene ta tema, ona je onako dobro iskulira. Njoj je savršeno da bude centar sveta i to joj ide od ruke i to dobro koristi - ispričala je ona i time očigledno dala do znanja da Darkovog sinaAlekseja iz drugog braka, ne smatra Loreninim bratom.

EKSKLUZIVNO - Komšinica SLobe Radanovića ispričala sve o incidentu sa Kijom! (TV IN)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija