• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

11.01.2020

10:50

NATAŠA BEKVALAC KUPILA STAN OD 300.000 EVRA! Pevačica se vratila u rodni grad!

Estrada

NATAŠA BEKVALAC KUPILA STAN OD 300.000 EVRA! Pevačica se vratila u rodni grad!

Podeli vest

Nataša Bekvalac kupila je stan u centru Novog Sada za 300.000 evra, saznaje Informer. Pevačica je prethodno prodala stan u beogradskom naselju Dedinje, u kom je živela sa Lukom Lazukićem, i rešila da se skući u rodnom grad

- Kad ju je Luka pretukao, Nata je čvrsto rešila da se preseli u Novi Sad. Nije više želela da provede ni dan u tom stanu na Dedinju! Već u aprilu 2018. pokupila je stvari i otišla na svoje imanje na salašu. Pozvala je agenta za nekretnine i rekla mu da želi da proda tu nekretninu u Beogradu - priča pevačicina drugarica i dodaje:

- Ona je taj stan procenila na čak 230.000 evra, ali nikako nije uspela da nađe kupca. Nata mi se žalila: "Ne znam u čemu je problem, baš mi je dobra gajba! Zašto je niko neće?!"

Pozajmica

Posle skoro godinu i po pop zvezda je rešila da spusti cenu na 215.000 evra i brzo je uspela da ga proda.

IT STRUČNJAK SE OBRUKAO! Nataša je dobila starateljstvo nad ćerkom, a Luka se izborio za ALIMENTACIJU od nekoliko hiljada dinara!

NATAŠA ŠOKIRALA ODGOVOROM! Pitali smo je šta bi poželela BIVŠEM u 2020. godini - Progutala knedlu i u kameru rekla... (HIT VIDEO)

- Njenoj sreći nije bilo kraja! Čim je uzela pare od tog stana, otišla je da kupi novi, i to u centru Novog Sada. Novi dom je videla još prošlog leta i odmah se zaljubila u njega. Tada, međutim, nije imala dovoljno novca - priča Natina prijateljica i otkriva da je pred Novu godinu pevačica ostvarila san:

- Imala je nešto ušteđevine, a nešto je i pozajmila i čim je skupila 300.000 evra, kupila je taj stan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jos 51 dan...SOS ZA LJUBAV❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 25, 2019 at 5:27am PST

Još ga nije opremila

Naša sagovornica dodaje da novi dom porodice Bekvalac ima 150 kvadrata i da svaki član ima svoju sobu, pa i dadilja!

OZBILJNE PRIPREME! Nataša Bekvalac krenula na ČASOVE PEVANJA - za arenu je sprema sin našeg poznatog pevača (FOTO)

STRAŠNO JE KOLIKO JE NASILJA PRISUTNO UNUTAR PORODICE! Nataša Bekvalac pružila podršku PREBIJENOJ Tanji Gurović! NJENE REČI ĆE ODZVANJATI!

- Natašin stan ima tri spavaće sobe, u jednoj je ona sa ćerkom Katjom, u drugoj je starija ćerka Hana, a u trećoj dadilja. Nata se ne odvaja od te devojke, koja se zbog njih preselila u Novi Sad. Pored toga, ima prostranu dnevnu sobu, trpezariju, kuhinju, veliku terasu i dva kupatila. Nata ga još nije opremila tip-top jer je potrošila sav novac, ali mi je rekla da će zaradu od koncerta u Areni uložiti u njegovo uređenje - završava naš izvor.

Ima čuvare, vežba u teretani

Nataša Bekvalac ne mora da brine za bezbednost, jer je zgrada u kojoj živi opremljena kamerama i ima nekoliko čuvara. U prizemlju je i teretana, u kojoj pevačica svakodnevno trenira da bi bila u kondiciji za koncert u beogradskoj Areni, koji je zakazala za 14. februar.

- Na prvoj probi sam saznala da mogu da izdržim samo 15 minuta tempo kakav će biti na koncertu. Zato sada svako moje jutro počinje tuširanjem, pa radim sa trenerom na kondiciji i izdržljivosti jer sa tim imam problem, a ne sa kilogramima - rekla je nedavno Nata za Informer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija