• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2020

09:20

Kija i Kaća se u neverovatnom izdanju!

printscreen tvin

Estrada

Kija i Kaća se u neverovatnom izdanju!

Podeli vest

Katarina Živković je otkrila da je imala lezbo-akciju sa Kijom Kockar tokom zajedničke turneje po Americi. Kaća je ispričala da su najpre otišle u seks-šop i tamo kupile brojne "igračke", a potom se vratile u hotel i završile zajedno u krevetu!

- Kija i ja smo spavale u istom krevetu i jedne večeri smo došle na ideju da se snimamo. Pre toga smo u seks-šopu kupile čipkasti donji veš, maske i lisice. I još neke igračke, ali ne bih sve sada otkrivala. Razumejte nas, dugo smo bile same u Americi, pa smo morale malo da se igramo - rekla je Živkovićeva u emisiji "Amidži šou".

LUNA U NEDELJU ULAZI U ZADRUGU! Rasturiće VEZU Jelene i Marka, a evo KOLIKO PARA će dobiti za ovaj HAOS! Ovo je njen TAJNI PLAN!

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

Kockareva se nadovezala i ispričala kako su "preko bare" pazarile famozne "gaće za samozadovoljavanje":

Foto: Instagram/katarina_zivkovic_official

- Kupile smo donji veš na daljinski. To su gaćice sa masažerima kojima stimulišete intimne delove tela. Jednog dana smo se malo igrale, pa smo zamenile daljinske. Tamo sam ja mrdala Kaćine gaćice, a ona moje. Bilo je baš zanimjivo.

Kija: Slikaću se gola

Kija Kockar je najavila da će je fotograf Đorđe Bukvić uskoro slikati skroz golu:

- Tu fotografiju ću držati u spavaćoj sobi. Hoću dok sam još mlada i zgodna da se slikam obnažena.

Osim što je otkrila šta je sve sa koleginicom radila u Americi, Kija je priznala i sa kojim poznatim muškarcem bi bila u vezi.

 

 

- Sebe mogu da zamislim sa violončelistom Stjepanom Hauserom iz grupe "2 čelos". Znam da je on bio sa Jelenom Rozgom, ali ga je valjda prebolela, davno je to bilo - rekla je Kockareva i dodala da je, osim sa Slobom Radanovićem, bila intimna i sa reperom Ognjenom Kostićem Strukom, sa kojim je bila dve godine u vezi.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Max

pre 4 godine

Cuj sa Slobom i Strukom bila samo u vezi, pola Bg ti proslo kroz krevet

mikabg

pre 4 godine

Jadnice, pošto ih niko normalan ne će jedino im to preostalo.Apsolutno bezliče i neinteresantne žene. Prestanite da ih reklamirate.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija