• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevno

08.01.2021

11:30

CELA JUGOSLAVIJA JE BILA ODUŠEVLJENA OVIM SKOKOM, ALI TO NIJE BILA LEPA BRENA! On je skočio UMESTO nje!

Estrada

CELA JUGOSLAVIJA JE BILA ODUŠEVLJENA OVIM SKOKOM, ALI TO NIJE BILA LEPA BRENA! On je skočio UMESTO nje!

Podeli vest

Pre 33 godine Lepa Brena snimila je prvi deo filma “Hajde da se volimo”, koji je bio izuzetno popularan na prostorima bivše Jugoslavije. Iz ovog ostvarenja pamtimo brojne kadrove, a jedna scena izazvala je pažnju, piše “Dnevno"

U pitanju je scena gde Lepa Brena beži od ljudi koje je jure u Mostaru, a na kraju skače sa čuvenog Starog mosta u ovom gradu.

Foto: Printscreen You Tube

Međutim, ova skok nije izvela Lepa Brena već neko sasvim drugi. I to ne žena, već muškarac. U pitanju je čuveni mostarski skakač Jadranko Fink, koji je, kao Brena, imao vitku figuru i upravo je skočio umesto pevačice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija