• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

30.10.2020

21:29

OVAJ SEVERININ ALBUM JE TREBALA DA SNIMI RADA MANOJLOVIĆ, ALI JOJ POPOVIĆ NIJE DAO: Plakala sam mesec dana...

Estrada

OVAJ SEVERININ ALBUM JE TREBALA DA SNIMI RADA MANOJLOVIĆ, ALI JOJ POPOVIĆ NIJE DAO: Plakala sam mesec dana...

Podeli vest

Jednom prilikom otkrila sve!

Rada Manojlović nakon nekoliko godina otkrila je da je njoj bio ponuđen album "Dobrodošao u klub", koji je snimila Severina, ali da ga nije snimila jer Saša Popović nije bio za to. U tom periodu, on je birao pesme za Grandove zvezde, a čitavu tu situaciju pevačica je mnogo teško podnela.

Foto: Printscreen You Tube/Iz Profila Tv Grand

- Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: "Meni nije nešto ovo..." Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon tog - pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u jednoj emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića.

Foto: printscreen

- Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio - otkrila je Rada.

- Rekao je: "Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme" - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija