• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2020

18:28

DECO, VAŠA MAMA HOĆE DA UMRETE OD KORONE! Tanja Savić kroz JECAJE otkrila ŠOK detalje - SINOVI JE UDARALI PESNICAMA zbog OVOGA!

Estrada

DECO, VAŠA MAMA HOĆE DA UMRETE OD KORONE! Tanja Savić kroz JECAJE otkrila ŠOK detalje - SINOVI JE UDARALI PESNICAMA zbog OVOGA!

Podeli vest

Pevačica se rasplakala uživo u emisiji.

Pevačica Tanja Savić već nekoliko meseci prolazi kroz agoniju zbog borbe za decu, koju je još u aprilu njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju, a sada je sa knedlom u grlu ispričala sve detalje njihovog razgovora.

- Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želeo, i vrlo je moguće da i dalje želi. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim i onda me je on zvao i rekao: "Je li, jesi li ti to u bolnici?", ja mu kažem da sam kod kuće, a sve je bilo belo oko mene, posteljina, zidovi, a on kaže: "Jesi, ja vidim da si u bolnici, a gde su sada tvoji roditelji da te teše? - govori Tanja i dodaje:

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam bila kod kuće, uplakana, ja sam njih zvala na video-poziv oni mene nikad zvali nisu. Tu sam se probudila kad je on to rekao pred decom, onako maliciozno pitanje: "Gde su tvoji roditelji da te štite, da te teše?", ja sam tad sebi rekla: "Nećeš više da plačeš, ne da budeš natečena i crvena u licu, sad ćeš da se boriš". Ovo traje skoro sedam meseci, samo što sam ja ćutala - rekla je Tanja u emisiji "Magazin In". 

Tanja Savić je kroz suze priznala da je mnogo puta bila izmanipulisana, kao i da je bilo "okretanja" dece protiv majke, koja ih nije videla od aprila.

- Rekao je deci da sam ja sakrila pasoše. Ja jesam sakrila pasoše jer je on to jednom već uradio, odveo je decu. Tada sam, naravno, potrčala za decom jer nisam želela da ih izgubim - ispričala je ona i dodala:

Foto: TV Pink printscreen

- Rekao je deci: Mama je uzela vaše pasoše, ona hoće da vi umrete od korone u Srbiji. Eto, vidite kakva je vaša majka". I onda su deca bukvalno krenula da me pesniče, udaraju... Oba sina moja, vikali su: "Vrati pasoše, mrzimo te". Ja sam samo mislila, deco shvatićete jednog dana. Nisam mogla da im objašnjavam, šta da im kažem. Oni su mali, videćete ko je vaš otac, a ko vaša majka. Sada oni mogu ovo i da gledaju. Želim da im kažem da ih volim i da ću se boriti za njih - kroz suze je rekla Savićeva u emisiji "Magazin In". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija