• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

17.11.2020

10:06

TAJNA O KOJOJ SE ĆUTALO 20 GODINA! Đole Đogani prevario ovu pevačicu sa VESNOM - Jurio sam je mesecima... Ona mu je bila PRVI IZBOR, ali...

Estrada

TAJNA O KOJOJ SE ĆUTALO 20 GODINA! Đole Đogani prevario ovu pevačicu sa VESNOM - Jurio sam je mesecima... Ona mu je bila PRVI IZBOR, ali...

Podeli vest

Malo ko zna da sadašnja supruga Đoleta Đoganija nije bila prvi izbor densera za pevačicu grupe "Đogani fantastiko". Pre Vesne, Đole je imao dogovor sa Kajom Ostojić, koji očigledno nije ispoštovao.

"Nije kome je rečeno, već kome je suđeno", stara je poslovica čije su značenje na svojoj koži najbolje osetile pevačice Katarina Kaja Ostojić i Vesna Đogani.

Naime, Kaja je pre gotovo 20 godina trebalo da bude nova pevačica grupe "Đogani fantastiko", ali je, sasvim neočekivano, njeno mesto zauzela Vesna. Sudbina se poigrala dok su Đole i Vesna bili na putu u Novi Sad, kuda su se uputili na Kajinu audiciju za prijem u grupu.

- Đole je dugo tražio novu pevačicu u periodu nakon što se razveo od Slađe, a Kaja Ostojić mu se učinila kao najbolji izbor. Osim što atraktivno izgleda, Kaja i odlično peva, a Đole je mesecima pregovarao s njom. U jednom trenutku su se dogovorili da on dođe u Novi Sad, gde je ona tada živela, da održe poslednju audiciju - počinje priču izvor blizak denseru i dodaje da se na putu u Novi Sad dogodilo ono što niko nije očekivao.

Na audiciju je, kako je ispričao, krenuo sa svojom sadašnjom suprugom Vesnom, koja je u to vreme radila kao instruktorka plesa u njegovoj školi.

- Đole je tokom vožnje puštao svoje nove pesme, a Vesna je sedela pozadi i pevušila. Njemu se dopalo to što je čuo, pa ju je zamolio da mu otpeva jednu pesmu. Ona se malo spetljala zbog treme, ali je na kraju uspela da uradi ono što je od nje tražio - kaže izvor i dodaje da je Đole u tom trenutku shvatio da mu ne treba druga pevačica.

Foto: youtube printscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

- Čim ju je čuo, bukvalno je samo okrenuo automobil, krenuo nazad u Beograd i rekao joj: "Ti si nova pevačica." U prvi mah je bila zbunjena, ali je vrlo brzo pokazala da nimalo nije pogrešio što ju je izabrao - rekao je izvor na kraju, a nedavno je Vesna potvrdila saznanja u emisiji "Ustanak".

Foto: printscreen instagram/kaya_ostojic

- Tačno je da je Kaja trebalo da zameni Slađu. Sećam se da sam imala tremu kada mi je u automobilu tražio da mu otpevam nešto i da sam se odsekla kada mi je rekao da ću biti nova pevačica. Ali vrlo brzo smo počeli da se spremamo za nastup na "Sunčanim skalama" i da pripremamo novi album. Tokom mog prvog gostovanja na televiziji, voditeljka me je zamolila da otpevam nešto uživo. Dobila sam spontani aplauz pre nego što sam završila pesmu, a Đole je tada shvatio da nije pogrešio što me je odabrao - rekla je Vesna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17