• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

24.12.2020

11:25

SIN MIRKA KODIĆA RADI KAO KONOBAR! Živi skromno, a služi u ELITNOM RESTORANU našeg KOŠARKAŠA! Harmonikaš ponosno ISTAKAO...

Estrada

SIN MIRKA KODIĆA RADI KAO KONOBAR! Živi skromno, a služi u ELITNOM RESTORANU našeg KOŠARKAŠA! Harmonikaš ponosno ISTAKAO...

Podeli vest

Mirko Kodić važi za jednog od najpoznatijih harmonikaša s prostora bivše Jugoslavije. Radio je godinama i zarađivao dosta novca, ali to ne znači da ne živi kao sav normalan svet, posebno njegovi naslednici.

Kodićev sin Aleksandar, kojeg je dobio u prvom braku, zaposlen je kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

U pitanju je lokal zatvorenog tipa. Počeo je s radom početkom ove godine u samom srcu Vračara i vrlo brzo je postao jedno od omiljenih mesta za okupljanje onih s dubljim džepom, koji ne žale novac za vrhunske delicije i intimniju atmosferu.

Foto: tv pink printscreen

Mirko ne krije da se njegov sin bavi ugostiteljstvom, naprotiv, ponosan je na svog sina.

- Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan - priznao nam je Kodić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prosto neverovatno

pre 3 godine

Prosto da covek ne poveruje. Sin poznatog harmonikasa je barmen, kako kaze tata "bavi se ugostiteljstvom" i ponosan je na njega. To je pravo. Ko bi rekao?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija