• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.01.2021

20:25

MIKA ME JE TUKAO I VREĐAO ZBOG TOGA ŠTO SAM... Još jedna glumica ISTUPILA! Bojana iznela ŠOK detalje - Imala sam 10 godina...

Estrada

MIKA ME JE TUKAO I VREĐAO ZBOG TOGA ŠTO SAM... Još jedna glumica ISTUPILA! Bojana iznela ŠOK detalje - Imala sam 10 godina...

Podeli vest

Glumica Bojana Bambić, ćerka slavne glumice Radmile Živković, svojevremeno je pohađala školu glume Mike Aleksića, koji je priveden zbog s*ksualnog zlostavljanja, sada je podelila svoje iskustvo.

Bojana Bambić podržala je koleginice Milenu Radulović i Ivu Ilinčić, koje su u javnost iznele bolne detalje o tome kako ih je učitelj glume Mika Aleksić silovao i s*ksualno zlostavljao, a kako kaže i sama je doživela vređanje i ponižavanje od Aleksića.

- Lično se neizmerno radujem i ushićena sam što je njegovo sve puklo. Ljudi koji njega jako dobro poznaju se krste, nisu mogli da veruju da je sposoban za tako nešto, svi su mislili da je samo strog. Mislili su da je njegovo ponašanje metod vaspitanja. Mene je po prstima tukao jer sam grickala nokte. Vređao me je na osnovu fizičkog izgleda i moje povučenosti. Nakon toga sam rekla da neću da idem tamo, imala sam 10 godina. Išla sam svega tri puta. Deca pristaju da idu jer ne sumnjaju u roditeljevu nameru, a on preuzima primat - ispričala je Bojana za "Blic".

Podsetimo, glumica Milena Radulović je ispričala da ju je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije usamljena u tom iskustvu.

Potom je svoju priču javno ispričala i glumica Iva Ilinčić, koju je Mika Aleksić s*ksualno zlostavljao, i koja ga je takođe prijavila policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
starina

pre 3 godine

Nesto sam pridokon pa izracunah da je doticna imala 10 godina pre 30 godina.

Biris

pre 3 godine

Ko je ovu i zašto pitao? Debela i netalentovana, završila Akademiju zahvaljujući talentovanoj ali opaljenoj majci koja ju je ubacila u Narodno pozoriste da bude na platnom spisku a gd e igra niko ne zna. Ajde više sa tim no nejm glumicama...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija