• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

02.02.2021

14:27

ZBOG OVE FOTOGRAFIJE GORI INTERNET! Evo koliko novca je Ana Korać uložila u svoj IZGLED - isplivao SPISAK OPERACIJA /FOTO/

Estrada

ZBOG OVE FOTOGRAFIJE GORI INTERNET! Evo koliko novca je Ana Korać uložila u svoj IZGLED - isplivao SPISAK OPERACIJA /FOTO/

Podeli vest

Ana Korać krajem prošle godine operisala je zadnjicu na jednoj čuvenoj privatnoj klinici u Turskoj, a za ovaj zahvat iskeširala je oko 5.000 evra, piše "Srpski telegraf"

Kako se navodi, Koraćeva je posle konsultacija s jednim od tamošnjih najboljih hirurga za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju rešila da ulepša pozadinu, a to je samo jedna u nizu operacija kojima se podvrgla u poslednjih nekoliko godina.

- Klinika na kojoj se Ana operisala je jedna od najboljih u svetu. U Istanbulu, kod tog doktora, dolaze mušterije iz celog sveta, a među njima je mnogo poznatih ličnosti. Ana je pre nekoliko godina u Turskoj operisala nos i grudi, a nedavno je uradila i mačje oči. Svi je tamo vole i dobro poznaju, pa je rado viđen gost. Doktor koji joj je uradio nekoliko operacija koristi njene slike da bi se reklamirao na društvenim mrežama, a Ana je dozvolila da se sve to objavljuje. Početkom decembra su se čuli i tada mu je rekla da bi volela da stavi silikone u zadnjicu. Konsultovali su se oko svega, pa ona nije imala nikakav strah od zahvata jer u doktora ima poverenje - priča za pomenuti list Anina poznanica.

 

 

Kako se dalje navodi, cela operacija i postoperativni troškovi na klinici Koraćevu su koštali oko 5.000 evra, a doktor joj je predložio da uradi implantate jer na njenom telu nema dovoljno masti za premeštanje masnog tkiva sa jednog dela tela u zadnjicu.

- Ana je doktora odmah pitala da li može da isisa salo sa bokova ili stomaka i premesti u zadnjicu, ali joj je on objasnio da verovatno neće imati dovoljno materijala za taj zahvat jer je premršava. Zato joj je predložio da stave silikonske implantate. On je za to veliki stručnjak, a ta procedura važi za jednu od najrizičnijih zato što mnogim ženama organizam odbije strano telo, pa može da dođe do komplikacija, te postoji čak i rizik od smrtnog ishoda - priča sagovornica i dodaje:

- Ana je ugradila male implantate jer nije htela da rizikuje. Na klinici je posle operacije ostala nekoliko dana i, čim je doktor dao dozvolu da može da se kreće, vratila se u Beograd. Doskoro je bila na vezi sa doktorom da bi bili sigurni da je sve kako treba i da nema komplikacija, ali Ana neće da se okolo priča da se opet operisala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17