• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2021

23:30

OVO JE SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Estrada

OVO JE SESTRA DRAGANE MIRKOVIĆ! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Malo ko zna kako izgleda sestra Dragane Mirković.

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih domaćih pevačica, a iako je dugi niz godina na estradi, malo ko zna kako izgleda njena sestra.

Foto: Printscreen You Tube

Dragana je aktivna na društvenim mrežama, a jednom prilikom je na svom Instagram profilu sestri čestitala rođendan, te je pokazala javnosti, a mnogi su zaključili da liči na pevačicu.

Draganina sestra se retko pojavljuje u javnosti, a evo kako izgleda:

Foto: printscreen instagram/dragana_mirkovic




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Otrcano

pre 3 godine

Eeee, otrcana vam je fora: " ... Nikada niste videli sestru, brata, mamu, tatu, muza, zenu, dete ...", toga i toga, " a evo kako izgleda. Smucili ste nam se sa tim. Ajde, objavite ili objavi, da vidimo, sta ce " javno mnjenje reci ".

mica

pre 3 godine

Ona je dobro poznata u Pozadevcu i okolini,tako da joj medijska paznja ne manjka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija