• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

22.03.2021

13:02

NAKON DANIJELINOG PRIZNANJA DA JU JE LEČIĆ SILOVAO - Evo kako je glumac govorio o Miki Aleksiću: Vršio je pritisak na mlade devojčice...

Estrada

NAKON DANIJELINOG PRIZNANJA DA JU JE LEČIĆ SILOVAO - Evo kako je glumac govorio o Miki Aleksiću: Vršio je pritisak na mlade devojčice...

Podeli vest

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je identitet s*ksualnog napasnika, odnosno da je reč o Branislavu Lečiću.

Glumac Branislav Lečić, kog je Danijela Štajnfeld navodno optužila za silovanje ranije je govorio o Miki Aleksiću, nastavniku glume, kog je glumica Milena Radulović optužila za s*ksualno zlostavljanje.

Foto: youtube/Alevtina Rяbova

Danijela Štajnfeld

Tom prilikom Lečić je otkrio je da su njegov sin Ivan i ćerka Ana bili u školi Mike Aleksića, ali su se posle godinu dana ispisali jer im se nije svideo njegov metod rada.

"Očigledno da je vršena manipulacija, seksualna ucena i to dovodi do činjenice da je iz svog ponašanja baštinio poziciju kojom je mogao da vrši pritisak na mlade devojke i devojčice. Ja sam svoju decu upisao jer je bio na dobrom glasu i bilo je korisno da im skrene pažnju sa igrica, u nešto što je jako korisno da se čita, uče tekstovi i oslobađa od straha. Iz iskustva glumca sam to želeo. On je bio na glasu, bilo je korisno, čak je i njegov metod bio da disciplinuje decu i ja sam želeo da Ivana i Anu da damo i oni su bili tamo godinu dana, a njihove reakcije su bile da ih vređa.  Čak je bio i incident da je udario nogom Miku i cevanicu, a on nikada nije bio agresivan i ja sam ispisao decu", ispričao je glumac.

Foto: Printscreen You Tube

Branislav Lečić

"Poznajem Miku, radili smo na jednom projektu, a išli smo zajedno na fakuletet, i taj utisak je ostavio traga na mene. Ljudi ne shvataju šta je manipulacija i ucena. Svaki oblik manipulacije je nasilje i još sam cilj koji ima. Kad počinje silovanje, kad ne stanete na prvo NE, ako ne stanete na prvo NE nastaje nasilje, onda postajete životinja", rekao je Lečić u Jutru na "Prvoj TV".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija