• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

21.05.2021

19:51

SVET ODLEPIO ZA "LOCO LOCO" KOSOM! Fanovi oduševljeni FRIZURAMA naših Uraganki! /FOTO/

Estrada

SVET ODLEPIO ZA "LOCO LOCO" KOSOM! Fanovi oduševljeni FRIZURAMA naših Uraganki! /FOTO/

Podeli vest

U finale ovogodišnjeg takmičenja za najbolju pesmu Evrope plasiralo se deset najboljih učesnika iz druge polufinalne večeri, među kojima su i predstavnice Srbije - popularni trio "Hurricane"

Sa pesmom "Loco, loco" devojke su briljirale na sceni. Pored glasovnih mogućnosti i same pesme, veliki utisak na publiku ostavili su i njihovi kostimi, šminka, a posebnu pažnju privukle su frizure.

Duga, gusta i valovita kosa "oduvala" je, kako publiku u "Ahoy" areni u Roterdamu, tako i gledaoce kraj malih ekrana. Sada je između ostalog i to tema na društvenim mrežama, a s obzirom na komentare, pretpostavljamo da imamo hit frizuru koja će dominirati ovog leta, talasi i veoma guste ekstenzije koje deluju prilično priodno.

Foto: Printscreen Youtube/Eurovision Song Contest

Grupa Hurricane na Evroviziji

Riđokosa, crnka i plavuša opravdale su i nadmašile sva očekivanja na sceni u Roterdamu.

Budući da su bile same na sceni, bez plesača, imale su zahtevan zadatak da ostave utisak i naprave pravi šou. Nijedan segment nije izostao i sve je bilo savrešno ukomponovano.

- Reči su verovatno luckaste, ali vatromet i ples kosom mi se uvek dopadnu - glasi jedan od komentara na društvenoj mreži Tviter.

 

 

Savršen paket, kako glase samo neki od komentara pokazuju da su devojke vodile računa o svakom delu nastupa i da pored koreografije, pesmu prati i šminka i frizura.

- Zabacivanje kose, privlačna odeća, visoke potpetice, savršena koreografija, moćni glasovi: bend "Hurricane" svojom pesmom "Loco Loco" uradio je sve za Srbiju - glasi još jedan komentar.

 

 

Podrška nije izostala ni iz Srbije.

- Sve izgleda na mestu i evrovizijski: frizura, kostimi, ritam koregrafija...Sve mi se sviđa - napisala je jedna do korisnica društvene mreže Tviter, prenosi Telegraf.rs 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija