• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

31.05.2021

07:37

FOLK ZVEZDA ISPRIČALA NAJVEĆU TRAUMU IZ DETINJSTVA! Seka Aleksić: Tata je pio i tukao mamu!

Estrada

FOLK ZVEZDA ISPRIČALA NAJVEĆU TRAUMU IZ DETINJSTVA! Seka Aleksić: Tata je pio i tukao mamu!

Podeli vest

Moj brat, iako je bio dete, skočio je da odbrani mamu. Uzeo je prvo što mu se našlo pri ruci i udarao tatu po glavi sve dok se nije sklonio sa majke. Taj stres nikad neću moći da zaboravim, ispričala je Seka Aleksić!

Seka Aleksić otkrila je da je njen pokojni otac bio alkoholičar i da je tukao njenu majku! Pevačica je prvi put pričala o traumama iz detinjstva, kad je njen otac Milorad pred njom i njenim bratom Nedžadom zlostavljao njihovu majku Ibrimu.

- Jednom kad je otac nasrnuo na majku, moj brat, koji je tada bio dete, skočio je na njega. Uzeo je prvo što mu se našlo pri ruci i udarao ga po glavi sve dok se nije sklonio sa majke. To su strašne, stresne situacije. Te slike se nikada ne brišu - priča Seka.

Pevačica kaže da su se njeni roditelji nakon toga razveli. Međutim, pakao se nastavio kad je tokom rata devedesetih godina morala da napusti Zvornik.

Foto: printscreen

- Živela sam sa roditeljima i bratom u Zvorniku sve do početka rata. Pre nego što smo izbegli iz Bosne, mama i tata su se razveli, to je za mene bilo veoma teško. Odrasla sam preko noći... Brat i ja smo pripali mami. Tata je bio pažljiv prema bratu i meni, ali je mnogo pio i u tom stanju pravio je dosta neprijatnosti u kući. Zbog toga su se i razveli... Otac bi bio mnogo srećniji čovek da njegovim životom nije zagospodario alkohol. Majka o njemu nikada nije govorila ružno, iako je bilo toliko situacija kada je za to imala razloga - kaže Aleksićeva i dodaje da je živela na rubu egzistencije:

- Te 1992. godine izbegli smo prvo u Banju Koviljaču, gde sam završila četvrti razred osnovne škole. Ne volim da se sećam tog perioda, bio je ispunjen velikom nemaštinom. Živeli smo godinama u sobi koju nam je škola dala na korišćenje, spavali smo na strunjačama. Nismo imali ni šporet, komšije su znale da nešto skuvaju i donesu. I po sedam dana smo jeli samo pasulj. Posle smo na poklon dobili šporet i bili smo mnogo srećni!

Foto: printscreen

Pevačica kaže da je u tom periodu trpela vršnjačko nasilje.

- Deca u školi su me gurala, pljuvala, cepala mi majicu... Pravdali su se da su sve to radili u šali! - ispričala je Aleksićeva u emisiji "Preživeli" na televiziji K1.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija