• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

08.07.2021

07:50

KAD SE RAZVOD PRETVORI U RAT! Tanju muž PLJUJE preko DECE! Dušan objavio PORUKE SINOVA: Mrzim mamu, najgora je...

printscreen instagram/tanja_savic_private

Estrada

KAD SE RAZVOD PRETVORI U RAT! Tanju muž PLJUJE preko DECE! Dušan objavio PORUKE SINOVA: Mrzim mamu, najgora je...

Podeli vest

Dušan Jovančević, muž Tanje Savić, tvrdi da njihovi sinovi Maksim (10) i Đorđe (8) proživljavaju pravi pakao sa majkom otkako su se iz Australije vratili u Srbiju!

On je portalu telegraf.rs dostavio poruke u kojima mu sinovi pišu da mrze pevačicu, da ih ona tuče i kažnjava, zbog čega su razmišljali čak i da se bace sa balkona.

Uznemirujuće poruke mališana potresle su javnost, a Tanja se povodom njih nije oglašavala.

 - Tata, molim te, pomozi mi! Ona je najgora mama ikada, želi da joj prenosim sve o čemu pričamo. Hoće da mi oduzme telefon! Mnogo sam besan! Počinjem da ludim. Ona je idiot, rekla je za tebe da si budala i to me je povredilo - napisao mu je mlađi sin Đorđe.

Foto: printscreen

Tanja Savić

I stariji Maksim je ocu slao srceparajuće poruke:

 "Tata, ti si najbolja stvar koja mi se desila u životu, a sada kada te nemam, srce mi je slomljeno. Želim da te zagrlim. Mama mi govori šta da ti kažem, ali je ja ne slušam."

Mališan se u sledećoj poruci požalio da je dobio batine od Tanje:

"Tata, ne mogu da živim bez tebe, mrzim je, ona je najgora mama na svetu! Bio sam besan i tužan, pa sam prskao svuda maminim dezodoransom. Mama me je udarila. Tata, ne želim da živim ovde, mesto je tako dosadno. Ne sviđa mi se. Mama me je kaznila i oduzela mi je ajpod. Mrzim moj život! Ne mogu ovo da izdržim, skočio bih sa terase, neću to da uradim, ali se tako osećam."

Foto: Printscreen You Tube/Ekskluzivno

Tanja Savić

Dečaci su otkrili ocu i da se plaše da ne polude!

Tanja je moja prošlost

Dušan jedva čeka da se i zakonski razvede od Tanje:

- Ona je moja prošlost. Svaka škola se plaća, ovu sam baš debelo platio. U mom životu za Tanju više nema mesta, samo za Maksima i Đorđa. Tata ih čeka!

 - Zbog nje se osećam bolesno. Lud sam! Snima naše razgovore! Kunem ti se da ću da dobijem infarkt od nerviranja. Ovde su sve loši ljudi. Umreću bez tebe. Nikad u životu nisam ovoliko plakao! Želim da živim sa tobom -  požalio se Maksim.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

Dušan i Tanja

On se požalio da mu je pevačica izbrisala Vajber kako ne bi mogli da se čuju sa Dušanom.

 - Mama govori: 'Tata je budala, pusti ga.' Kad god to ona ili neko drugi kaže, ja im odgovorim da umuknu i da se je*u -  napisao je sin Jovančeviću u jednoj od poruka, na šta mu je otac odgovorio da i treba da ga brani!

Dušan kaže da su poruke autentične i otkriva da više nema kontakt sa decom pošto im je Tanja oduzela mobilni.

- Zabrinut sam jer se više ne čujem i ne dopisujem sa sinovima. Zabranila im je da me kontaktiraju! Kupio sam im nove ajfone, a ona im je izbrisala sve, čak i moj broj. Deca plaču za mnom, žele da me čuju, ne znam kome da se obratim za pomoć! Tanjin odgovor na sve ovo će biti da sam lažov i psiho i da joj je psiholog savetovao da prekine kontakt između dece i mene, pošto budu uznemireni kad pričam sa njima. To je laž! - poručuje Dušan.
 

Foto: printscreen instagram

Tanja Savić i sinovi


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija