• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/N.Š.

19.07.2021

07:40

SPEKTAKL U NAJAVI! Ceca EKSKLUZIVNO za Informer otkriva: Pravim KONCERT na Ušću kad se svi vakcinišemo!

printscreen instagram/cecaraznatovic

Estrada

SPEKTAKL U NAJAVI! Ceca EKSKLUZIVNO za Informer otkriva: Pravim KONCERT na Ušću kad se svi vakcinišemo!

Podeli vest

Ceca Ražnatović kaže da će napraviti veliki koncert na beogradskom Ušću kad se svi vakcinišemo!

Najveća balkanska folk zvezda jedva čeka da ponovo zapeva pred 150.000 ljudi, ali joj je ipak zdravlje fanova na prvom mestu.

Hitovi za sva vremena

Zato će spektakl zakazati tek kada nam ne bude pretila opasnost od koronavirusa.

- Volela bih da što pre napravim veliki koncert na Ušću, ali sada nam je zdravlje na prvom mestu. Zato moramo svi da se vakcinišemo da bi se organizovao jedan takav koncert. Vakcinacija je važna jer tako štitimo sebe i druge od nevidljivog neprijatelja - kaže Ceca za Informer i dodaje da joj je teško palo što godinu i po dana nigde nije nastupala:

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović

Prija mi što sam u
društvu svetskih zvezda

Cecin koncert na Ušću 2013. godine našao se na listi 10 najposećenijih nastupa u svetu! Tako je srpska pevačica završila rame iz rame sa Madonom, Tinom Tarner, Polom Mekartnijem, grupama "Rolingstons" i "Kvin".
- Naravno da prija kada se nađete na takvoj top-listi i u društvu svetskih zvezda. Istoriju pišu pobednici, tako da verujem da ćemo moja publika i ja postaviti novi rekord kada održimo i treći koncert na Ušću - poručuje Ražnatovićeva.

- Mnogo sam se uželela publike! Kao što znate, dugo se nismo družili zbog pandemije, koja nam je svima pokvarila planove. Jedva čekam da se sve vrati u normalu i da nadoknadimo sve što smo propustili.

Pevačica dodaje da bi pre koncerta na Ušću volela da snimi nove pesme.

- Uveliko radim na novom albumu. Kao što znate, uvek pred koncert na Ušću snimim nove pesme. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Sarađujem sa Marinom Tucaković i verujem da ćemo napraviti hitove za sva vremena - priča Ražnatovićeva.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Ceca pozira
Album, pa koncert

Ceca je prvi koncert na Ušću održala 2006. godine. Tada je promovisala album "Idealno loša" i postavila rekord kada je reč o broju posetilaca - čak 150.000 ljudi! Uspeh je ponovila 2013. godine na istom mestu, a neposredno pred koncert objavila je album "Poziv".

- Srećna sam zbog tih koncerata i ponosna na svoju publiku. Ispisali smo istoriju kada je reč o ovim prostorima - kaže naša sagovornica.
 

Foto: instagram/cecaraznatovic

Ceca

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vns

pre 2 godine

Ovom putem se zahvaljujem plastičnim hirurzima koji su od ničega napravili ovu prelepu plastičnu damu....to je dokaz da se i u Srbiji od ružnog pačeta možeš preobratiti u labuda....doduše veštačkog.....ali nema veze...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija