• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

12.08.2021

18:00

DARKO LAZIĆ ZBOG PROBLEMA SA ZAKONOM VRAĆEN SA GRANICE SA CRNOM GOROM! Evo šta se desilo i zbog čega mu je propao nastup na primorju!

Estrada

DARKO LAZIĆ ZBOG PROBLEMA SA ZAKONOM VRAĆEN SA GRANICE SA CRNOM GOROM! Evo šta se desilo i zbog čega mu je propao nastup na primorju!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić nije se pojavio na dogovorenom nastupu na Crnogorskom primoriju zbog zakonskih problema koje je imao na granici!

Darko Lazić sinoć se nije pojavio na nastupu u Herceg Novom, a bend koji ga prate su na vreme došao na tezgu. Popeli su se na binu i strpljivo čekali neko vreme da se pevač pojavi, ali kako se to nije dogodilo, oni su se pokupili i otišli. Prema rečima nešeg izvora, koji se zadesio na licu mesta jedan od članova benda je mendžerima saopštio da je Darko uhapšen i zadržan na granici sa Bosnom. Međutim, ljudi iz diskoteke su preko svojih veza proverili i ispostavilo se da je to laž.

Foto: TV Pink printscreen

Darko Lazić

Menadžer Darka Lazića, Enes je potvrdio da se Lazić nije pojavio na dogovorenom nastupu na Crnogorskom primorju i poručio da će to naknadno učiniti.

- Moram da kažem da Darko nije uhapšen. On je zadržan na granci sa Bosnom , konkertno na prelazu sa Srbijom. Razlog je taj što nije primio poziv na adresi od sudije. On je vraćen sa granice da se javi nadležnim organima, što je i učinio. Nema mesta da se pravi problem, jer to su samo tehničke stvari. On se ujutru uredno javio i sve je rešeno. To je bilo pre sedam dana. Što se tiče nastupa od sinoć, Darko nije došao iz privatnih razloga. Mi se iz tima izvinjavamo klubu, ali i postiocima. Njegov nastup će biti održan što pre - poručio je Enes za domaće medije.

Foto: Printscreen You Tube/RTV Pink Official

Darko Lazić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija