• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

12.08.2021

23:00

ALBANCI, RUCI I CRNOGORCI U BORBI ZA BRENIN RESTORAN NA ZLATIBORU! Pevačici nude preko 300.000 evra za lokal koji je godinama u njenom vlasništvu!

Estrada

ALBANCI, RUCI I CRNOGORCI U BORBI ZA BRENIN RESTORAN NA ZLATIBORU! Pevačici nude preko 300.000 evra za lokal koji je godinama u njenom vlasništvu!

Podeli vest

Lepa Brena tačno zna kako da najbolje profitira. Muzička zvezda koja već godinama drži restoran u srcu Zlatibora odbila je biznismene iz Rusije, Crne Gore koji su hteli da preuzmu taj biznis, a sad je u pregovorima s jednim Albancem, koji joj je dao više nego dobru ponudu.

Kako priča izvor Kurira, čovek po imenu Kermendi kontaktirao je s Brenom i ponudio 200.000 evra za njen ugostiteljski objekat, ali ona ga je u startu odbila jer joj je to malo novca. Pevačica mu je dala do znanja da su mnogi biznismeni zainteresovani za njen restoran i da mora mnogo više para da joj ponudi. Prema rečima našeg sagovornika, Brena je Albancu rekla da joj je jedan Rus pre dve godine nudio 150.000 evra u kešu za restoran i da je to bila početna cena, ali da ona nije htela ni da čuje za to. Pominjala je i ponudu jednog čoveka iz Crne Gore, koji joj je navodno pre početka pandemije ponudio apartman u Budvi ili plac u blizini ostrva Sveti Stefan u zamenu za njen objekat na Zlatiboru.

Foto: Printscreen You Tube

Lepa Brena

Na kraju, nakon što se konsultovala sa suprugom Bobom Živojinovićem, poručila je Kermendiju da bi za njih jedino bio prihvatljiv iznos od 300.000 evra. Naš sagovornik navodi da je tada došlo do prekida pregovora jer je biznismenu iz Albanije prevelika suma novca koju pevačica traži, ali s obzirom na to da je od nje čuo da se za restoran otimaju sa svih strana, i dalje nije odustao. Navodno joj je slao SMS u kojima joj je predložio da cenu spusti za 30.000, što je ona kategorički odbila, a onda ju je pitao da joj sumu od 300.000 isplati u dva dela, uz prethodno potpisan ugovor. Međutim, kako kaže naš izvor, Brena ni na to nije prestala i poslednje što mu je poručila jeste da će restoran na Zlatiboru prodati za iznos koju je rekla i da nikakvih drugih pogodnosti neće biti.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lepa Brena

Inače, sagovornik "Kurira" navodi da ugostiteljski objekat porodice Živojinović jeste popularan na Zlatiboru, ali ni blizu tome koliko Brena želi da predstavi kupcima i da bi bilo pravo čudo ako uspe da ga proda onako kako je zamislila. 

Foto: printscreen instagram

Lepa Brena

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 2 godine

Zašto baš Albanac? Pitam se pitam, i neću dalje da komentarišem.

svevidoje

pre 2 godine

verujem da nas mladi svetski teniski sampion Djokovic nece da kupi restoran od losijeg tenisera Bobe i njegove Brende , pa Brenda Grande sad u zurbi gleda da pobegne iz Srbije kod klintona na Majami i prodaje restoran siptarima , albancima i islamskim teroristima da prave i prodaju hranu srpskom narodu i naravno turistima u Srbiji .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu „Kosova“ u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu „Kosova“ u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija