• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

02.10.2021

11:10

PUKLA BRUKA! Marina Gagić POBESNELA jer je saznala da ju je Darko VARAO: Ima da radi SAMO za MENE i....

Estrada

PUKLA BRUKA! Marina Gagić POBESNELA jer je saznala da ju je Darko VARAO: Ima da radi SAMO za MENE i....

Podeli vest

Drama oko bivših partnera Marine Gagić i Darka Lazića se ne smiruje. Nastavak je usledio kada je Marina navodno saznala da ju je Darko varao sa pevačicom Oliverom Matijević dok su bili u vezi

- Marina je van sebe zbog dopisivanja koje je videla, ali i zbog njegovih izjava povodom tih poruka. Poverila se svojoj okolini da će ga praktično uceniti, jer zna mnoge njegove "mutne radnje" za koje javnost nije obaveštena - započinje izvor i dodaje:

- Njoj nije ostavio ni deo onoga što je Ana Sević uzela posle njihovog braka. Rešena je u nameri da mu naplati za sve. Drugarici je sinoć besno u telefonskom razgovoru rekla: "Ma, ima da radi samo za mene i sina, ne zanima me".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

 

Darko je sinoć demantovao gorepomenute tvrdnje da je bio neveran, uz reči da su Marina i Olivera "nebitne".

- Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata - rekao je Darko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

POSTOJI SUD KOJI ĆE PO ZAKONU ODREDITI KOLIKO TI SESTRO PRIPADA. OSIM TOGA IMA ON JOŠ JEDNO DETE PREMA KOME IMA OBAVEZE, NISTE VI JEDINI. NEMOJ BITI SUVIŠE POHLEPNA MOŽEŠ DA SE RAZOČARAŠ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija