• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

03.10.2021

21:05

ŠABANOVA ĆERKA ODUSTALA OD MUZIČKE KARIJERE! Ilda Šaulić progovorila o preseljenju u AMERIKU i NOVOM BIZNISU! Evo čime će se sada BAVITI!

Estrada

ŠABANOVA ĆERKA ODUSTALA OD MUZIČKE KARIJERE! Ilda Šaulić progovorila o preseljenju u AMERIKU i NOVOM BIZNISU! Evo čime će se sada BAVITI!

Podeli vest

Ilda Šaulić, ćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića odlučila je da se pozdravi sa pevanjem i sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom preseli u Ameriku, zbog, kako je rekla novog posla njenog muža.

Ilda je uspela da spoji lepo i korisno. Ona je dugi niz godina trenirala tenis, ali ga je ostavila po strani zbog svoje pevačke karijere, ali sada je rešila da uhvati reket u svoje ruke i vrati se svojoj ljubavi, belom sportu.

Ćerka Šabana će u Americi držati ćasove tenisa deci. Po prvi put je progovorila o svojoj karijeri, ali i o tome gde živi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

- Što se profesionalnog tenisa tiče, moja aktivna sportska karijera odavno je završena. Igrala sam rekreativno u Beogradu, ali retko, najčešće na humanitarnim turnirima. Ovo što sam sada preko okeana ostvarila, vezano je za mog supruga koji godinama u Americi živi i radi – bavi se sportom, odnosno fudbalom. On ima svoje škole fudbala duže od dvadeset godina. Kada smo planirali da ostanemo duže u Americi, rekla sam mu da bi bilo lepo da i ja počnem da se bavim decom. To mi je bila želja – da radim s mališanima - ispričala je Ilda i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

- Ranije sam čak razmišljala o tome da otvorim vrtić, a onda se njemu rodila ideja da spojim uživanje u radu s decom sa znanjem koje imam. Rekao mi je, budući da sam dugo trenirala, da bi bilo lepo da probam trenerski posao s mališanima i da vidim kako će mi to ići. Spontano smo došli na ideju, a bilo je lepše i bolje nego što sam očekivala. To je zaista prošlo odlično, čak su se neki teniski kampovi obnavljali jer su deca bila veoma zadovoljna. Taj posao ću nastaviti i u decembru, kada se budem vratila u Ameriku, pre svega zbog dece koja su bila zadovoljna znanjem koje sam im prenela. Meni je ovo bilo lepo iskustvo, posle svih godina koje sam provela u sportu, da prenosim znanje i učim mališane igri. Jedva čekam da nastavim s tim poslom - ispričala je Ilda.

Pevačica je priznala za „Story“ da im odluka o tome da se presele nije prošla bez toga da reše važne životne stavke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17