• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

05.10.2021

22:00

"ODANI KUM VELJE NEVOLJE" - OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ NAKON OPTUŽBI DA JE DESNA RUKA VELJKA BELIVUKA!

printscreen/TVIN

Estrada

"ODANI KUM VELJE NEVOLJE" - OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ NAKON OPTUŽBI DA JE DESNA RUKA VELJKA BELIVUKA!

Podeli vest

Nakon što je na jednom hrvatskom sajtu, muž Lune Đogani, Marko Miljković opisan je kao "Opasan Marko" i "desna ruka", Veljka Beluvuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, rijaliti učesnik se oglasio.

- Malo je reći da sam zgranut, ja to nisam ni video, ali ljudi koji me prate su mi poslali na mreže. Pazite ovo se nije desilo laicima, već novinar zemlje koja je članica Evropske unije. Da li je moguće da ovako nešto stave, a da pritom ne pročačkaju malo o kome se radi. Stavili su fotografije moje supruge, kao da je udata za najvećeg kriminalca. Prvo to, drugo punim imenom i prezimenom me staviti u kontekst koji nema veze s mozgom. Nisam još, ali ću ozbiljno da se posavetujem sa advokatom, ovako nešto i te kako ima podlogu za ozbiljnu tužbu - rekao je šokirani Miljković.

Podsetimo, hrvatske medije prenosili su rođendan rijaliti učesnika Marka Miljkovića, pomešavši ga sa Markom Miljkovićem koji je pobezan sa Veljom Nevoljom.

Foto: Printscreen You Tube/Sikter Tube

Marko i Luna

- Marko Miljković Mare je u beogradskom klubu proslavio 38. rođendan, a fotoreporteri to nisu propustili da zabeleže. "Opasni Marko", kako ga zovu srpski mediji, slavio je u društvu supruge Lune Đogani. Miljković je poznat kao "desna ruka" opakog srpskog mafijaša Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Dvojac je bio optužen za ubistvo iz 2017., no ipak su kasnije terećeni samo kao pomagači. Nevolja i Mare inače su i u kumskom odnosu, a sumnjalo se kako je Belivuk hteo da likvidira Miloševića kako bi mu oteo poslove oko osiguranja - pisalo je u hrvatskim medijima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija