• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

07.10.2021

08:30

CECA BI SE POSLE 36 GODINA RADO VRATILA U ŽITORAĐU! Folk diva otvorila dušu: Živela bih na selu, guši me smog u Beogradu!

Estrada

CECA BI SE POSLE 36 GODINA RADO VRATILA U ŽITORAĐU! Folk diva otvorila dušu: Živela bih na selu, guši me smog u Beogradu!

Podeli vest

Ceca Ražnatović (48) kaže da bi rado spakovala kofere i vratila se da živi na selo!

Pevačica poreklom iz Žitorađe tvrdi da joj se smučio Beograd, gde živi već 32 godine.

Foto: Marko Đoković

Ceca Ražnatović

- Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju... Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim... - kaže Ceca i dodaje da i njen sin Veljko voli selo, pa je zato rešio da živi u tazbini u Titelu:

- Još kao dete je voleo selo, jer mu takva sredina uliva mir. Zato je izgradio svoje carstvo u kom uživa daleko od grada.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Veljko Ražnatović

Za razliku od Veljka, njegovoj sestri Anastasiji prija grad.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Anastasija Ražnatović

- Ona nema ništa protiv grada! Uveliko radi na svojim novim projektima. I ja slušam neke nove melodije, valjda ću uskoro početi da snimam - kaže Ražnatovićeva.

Ceci je većinu hitova napisala pokojna Marina Tucaković, pa će sada pevačica morati da traži nove saradnike.

Foto: insajder/novak đurović

Marina Tucaković



- Žao mi je što nemam nijednu Marininu pesmu, a da je nisam snimila. Sve što je radila za mene, otpevala sam. Ona je bila genije, božji dar! Nepogrešiva u svemu što je radila. Bila je deo moje porodice... Celu njenu porodicu sam tako doživljavala. Što kaže Ana Nikolić, pričaće se o vremenu sa Marinom i posle Marine - završava priču folk zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 2 godine

Ceco pa kada te toliko guši smog idi na selo barem ti možeš materijalno si snabdevena da živiš još deset života !

zora

pre 1 godinu

Jadna, bas mi je zao. Mene ne muci smog, ne patim od velicine i megalomanije, sve mi je potaman a novca ima dovoljno za normalan zivot.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija