• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

20.10.2021

07:47

OVAKO IZGLEDA BRENINA JAHTA VREDNA 6 MILIONA EVRA! Dugačka je 30 metara, ima šest spavaćih i veliku dnevnu sobu, ali to nije sve!

Estrada

OVAKO IZGLEDA BRENINA JAHTA VREDNA 6 MILIONA EVRA! Dugačka je 30 metara, ima šest spavaćih i veliku dnevnu sobu, ali to nije sve!

Podeli vest

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović veći deo godine provode na jahti od čak 6.000.000 evra!

Mirjana Antonović, njihova dugogodišnja prijateljica, objavila je fotografije sa "Perpetule", kojom poznati par sa porodicom i društvom krstari Jadranom i drugim destinacijama.

Foto: printscreen facebook

Jahta Lepe Brene

"Bila sam iscrpljena i malo se razbolela od stresa. Brena me je odvela na jahtu da se odmorim i oporavim. Hvala joj, prava je prijateljica", napisala je na Fejsbuku Mirjana, koja je završila na ovom brodu posle suđenja sa Miroslavom Ilićem, za kog tvrdi da je otac njenog vanbračnog sina Devina.

Imaju posadu

Kako saznajemo, Brenina i Bobina jahta dugačka je 30 metara, ima šest spavaćih i veliku dnevnu sobu, trpezariju, moderno opremljenu kuhinju, a o svemu tome brine pažljivo izabrana posada.

- Njihova jahta izgleda kao prava luksuzna kuća na vodi! Kad su je kupovali, gledali su da ima što više mesta kako bi s njima mogli da budu i sinovi Filip, Stefan i Viktor sa svojim ženama, devojkama, decom... Ma da se Brena i Boba pitaju, ne bi se ni vraćali iz Crne Gore za Beograd, ali s vremena ne vreme moraju da se pojave zbog poslovnih obaveza - kaže izvor Informera blizak bračnom paru.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Brena i Boba

Retko na kopnu

Prema njegovim rečima, Živojinovići su do pre dva dana bili na jahti, na koju će se vratiti naredne sedmice. Njima će se pridružiti bliski prijatelji.

- Iako imaju profesionalnog kuvara, Boba je najčešće zadužen za kuvanje, kao i za nabavku namirnica. Brena uglavnom ne napušta svoju lađu, kako je ona zove... Ma kopno je uopšte ne zanima. Raduje se kad im neko dođe, jer voli da ugosti drage ljude. Tako će im se na jahti uskoro pridružiti nekoliko prijatelja, s kojima će krstariti Jadranom - priča naš sagovornik.

I unuk Aleksandar uživa na jahti

Brena i Boba su letos na brodu ugostili unuka Aleksandra, kog je Filip Živojinović dobio u braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović. Za mališana su pripremili gumeni bazen, u kom se on igrao dok je bio na jahti.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija