• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

29.10.2021

07:47

BRUKA I SRAMOTA! VLASNICA "MIS JU" PRAVDA SRAMAN GEST! Vesna de Vinča brani misicu Šiptarku!

Novak Đurović

Estrada

BRUKA I SRAMOTA! VLASNICA "MIS JU" PRAVDA SRAMAN GEST! Vesna de Vinča brani misicu Šiptarku!

Podeli vest

Bruka i sramota! Vlasnica "Mis Ju" kompanije Vesna de Vinča uporno brani misicu Šiptarku!

Umesto da jasno i glasno osudi praznoglavu lepoticu Valentinu Petrović (21), predstavnicu Srbije na Mis interkontinental koja je pokazala albanskog dvoglavog orla, bez blama pokušava da je opravda!

Pošto se Valentina nasmejana fotografisala sa predstavnicama lažne države Kosovo, Crne Gore i Albanije, rukama praveći simbol "velike Albanije", De Vinča je počela da ubeđuje javnost da je crni albanski znak zapravo srpski?!

Foto: printscreen

Valentina Petrović

- Heraldički gledano, dvoglavi orao je srpski simbol, Albanci su ga preuzeli od Skenderbega, koji je po ocu i majci Srbin. Lepo je što ga promovišu i Albanci - kaže Vesna, koja na pitanje zbog čega menja teze kad jasno zna da je reč o provokaciji i simbolu "velike Albanije" (po kojoj bi Albanija otcepila delove teritorija Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Grčke), nastavlja da daje nejasne odgovore:

- Dvoglavog orla imaju na grbovima i braća Crnogorci i Rusi, ali su ga Albanci preuzeli i napravili svoj, crni.

Ona dodaje da joj je mnogo žao što je misica zbog "nepromišljenosti" naišla na osudu javnosti:

- Tragičan je medijski "topli zec" kroz koji su sve tri devojke prošle. Ja sam u veoma nezahvalnoj ulozi, a Valentini je mnogo teško. Ugašen joj je Instagram profil i stižu joj preteće SMS poruke od Albanaca.

Vlasnica "Mis Ju" ide i korak dalje, pa za bruku svoje kompanije i štićenice krivi Informer.

- Pročitala sam vaše tekstove. Veoma su zlonamerni. Ja vidim da ste vi dobili direktivu da pišete protiv misice - kaže Vesna.

Foto: Novak Đurović

Vesna de Vinča

Ni samoj Valentini nije bilo dovoljno što je čak tri puta pokazala simbol "velike Albanije", već je nastavila sa skandalima. Ona je, u pokušaju da se opravda, uporedila albanskog dvoglavog orla sa srpska tri prsta (!?).

- Imali smo takmičenja u raznim disciplinama kada su me devojke pozvale da se slikamo. Prišla sam euforično, a one su mi rekla: "Uradi ovo" i namestile ruke da napravim taj njihov znak. Mislila sam da je to njihov pozdrav, kao što pripadnici naše države pokazuju tri prsta, pa sam prihvatila to, ne razmišljajući o istoriji. Onda sam ja njima rekla: "Hajde vi sada uradite ovo" i pokazale su tri prsta - pokušala je da objasni neobjašnjivo Petrovićeva.

Ne žele da plate penale

Mirko Pucijašević, supervizor "Mis Ju", tvrdi da je ta kompanija zahtevala da se Valentina diskvalifikuje zbog nepromišljenog poteza, ali da tu odluku treba da donese organizator Mis interkontinental. Oni, očigledno, ne žele sami da je povuku da ne bi morali da plate kaznu zbog kršenja ugovora!

- Valentina, kao i druge devojke, ima potpisan ugovor sa Mis interkontinental. Ukoliko sama odluči da se povuče, prekršiće ugovor i moraće da plaća penale. Iz Mis interkontinental su nam rekli da ona to nije uradila javno, na njihovoj sceni i pred kamerama, tako da verovatno neće biti osnova za diskvalifikaciju - kaže Pucijašević za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 2 godine

Skandal treba sankcionisati povlačenjem te Valentine sa takmičenja . Sankcionisati kompaniju te Vesne ne Da VINČI nego Jugović .Sramota je koga je poslala da predstavlja državu Srbiju . Zar treba o sankcionisanju i odgovornosti polemisati ?Sram ih bilo !!!!!!! Svako nek odgovara za postupke . Nama treba dostojanstvena predstavnica za mis koja će na kulturan način predstaviti Srbiju .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija