• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2021

10:55

OČE MOJ, SADA JASNO VIDIM SVE... Nikola Rokvić objavio emotivno PISMO ocu Marinku dan nakon sahrane

Informer

Estrada

OČE MOJ, SADA JASNO VIDIM SVE... Nikola Rokvić objavio emotivno PISMO ocu Marinku dan nakon sahrane

Podeli vest

Pevač Marinko Rokvić sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju, a preminuo je 6. novembra nakon borbe sa rakom pankreasa

Njegov sin Nikola objavio je potresno pismo na Instagramu, koje vam prenosimo.

- Odlazak… Šta li to u opšte znači za današnjeg čoveka… da li je to kraj, da li je to oproštaj, ili možda novi početak?

Za našu porodicu to je bio trenutak potpune ljubavi , čistih emocija koje nemaju granice, trenutaka koji su bili prozor ka večnosti, pomešani ljudskim tugama i čovečijem bolu!

Zašto čovek ne može da izadje iz okova i svih stega koje nosimo po sebi, zar tek kad nastupi tren takozvanog kraja mi osetimo potpunu slobodu i zbacimo sa sebe sve suvišne pregrade i ograde i izbacimo esenciju duše, esenciju Ljubavi koja nam pokazuje da baš to i nije kraj… Zar je teško reći Ljubavi moja, živote moj, radosti moja, lepoto moja? Zar nam je teško da to kažemo svakoga dana? Verujte , moramo.

Počeću od naše heroine!

Naša majka , tvoja divna saputnica… taj heroj nad herojima, orden ljubavi, vere, požrtvovanosti i svega najlepšeg što može da stoji u jednoj ženi, majci , supruzi i dami!

Foto: Novak Đurović

Preminuo Marinko Rokvić

Koliko te samo voli, koliko ti je bila potpuna druga polovina, spojena bez ijednog procepa ili greške pri spajanju!

Marine moj, znao si da izabereš :)

Ma znao si sve…

Da ne pričam o tvom znaju i veštini pevanja. od kada si nas fizički napustio, tek tada sam u potpunosti shvatio kakav si ti bio pevač i kakve su tvoje pesme, tvoja karijera! Teško je bilo realno rasudjivati kada odrastaš pored takvog pevača, tako ste nas vaspitavali da svoje skromno gledamo a da druge dižemo, teško je bilo tada da vidimo, sada kristalno jasno znam, da si ti u stvari jedan od najboljih pevača narodne muzike koji su ikada šetali ovim prostorima…

Moram ti priznati da sam ponosan na tvoje drage kolege i saradnike! Znam da ih grliš i ljubiš!

Oče moj, sada jasno vidim sve… Koliko smo se samo Marko i ja borili i utrkivali da izadjemo iz tvoje senke, da se izborimo za svoje mesto, da ne budemo samo sinovi Marinka Rokvića… Delimično smo to i uspeli za vreme tvog života… Sada mogu ponosno da kažem da smo mi isključivo sinovi Marinka Rokvića, ali ne u senci tvojoj , već u večnoj svetlosti!

Majkane divim ti se!

Znam da si ponosan na moju braću Darija i Marka, kakvi su ljudi postali, koliko tvojih gena nose koji će se tek otljučavati tvojim fizičkim odlaskom! Obećavam da ćemo čuvati tvoj…


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Zar je samo on otac, zar je samo on sin. zar nitko vise nije umro u Srbiji ? PRETERUJETE VISE .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija