• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand

16.11.2021

18:10

PEVAČICA JE ZBOG OVE BOLESTI TRAJNO OSTALA BEZ MIRISA I UKUSA! Javno progovorila o svemu, pa otkrila: Reč je o najtežem obliku...

Novak Đurović

Estrada

PEVAČICA JE ZBOG OVE BOLESTI TRAJNO OSTALA BEZ MIRISA I UKUSA! Javno progovorila o svemu, pa otkrila: Reč je o najtežem obliku...

Podeli vest

Pevačica Izvorinka Milošević je prilikom davanja poslednjeg intervjua otkrila detalje bolesti koja ju je umnogome oštetila za ceo život.

Naime, reč je o teškom akutnom respiratornom sindromu (SARS).

Foto: Printscreen

Izvorinka Milošević

- Bile su pandemije i ranije, od španske groznice, pa sve do SARS-a. Ja sam taj SARS ili svinjski grip preležala pre deset godina. Od tada nemam čulo ukusa i mirisa uopšte. Malo mi se samo povratilo čulo ukusa, ali miris skoro da uopšte ne osećam. To se nikada nije povratilo - otkrila je Izvorinka i dodala:

- Reč je o najtežem obliku SARS-a - H1N1. Ja sam to preživela i zato sam ubeđena da moje telo negde ima zapis o tome, pa me ovaj novi virus nije uhvatio, ali sam ipak oprezna i pazim se. Svako ko je edukovan zna kako se prenosi virus, pa pazi sebe i porodicu, a ko se čuva - tog i Bog čuva - dodala je Miloševićeva.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

Izvorinka Milošević

- To što mene dosad ovaj korona virus nije uhvatio ne znači da neće u budućnosti, ali sigurna sam da moj DNK čuva to što sam preležala najteži oblik SARS-a pre deset godina. Nadam se da sve ovo sa pandemijom neće predugo trajati - otkrila je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija