• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2022

13:39

SOFIJA POPULARNA MEĐU FUDBALERIMA! Šašićeva VOLI SPORTISTE, jedan ju je PREVARIO SA PEVAČICOM, a NJEGOVO IME i dalje NOSI U SRCU! (FOTO)

printscreen

Estrada

SOFIJA POPULARNA MEĐU FUDBALERIMA! Šašićeva VOLI SPORTISTE, jedan ju je PREVARIO SA PEVAČICOM, a NJEGOVO IME i dalje NOSI U SRCU! (FOTO)

Podeli vest

Ćerka Sonje i Željka Šašića, Sofija Šašić, dospela je u centar medijskih pisanja, kada se pojavila vest da se smuvala bivšim fudbalerom Duškom Tošićem.

Mediji su preneli informaciju da je Sofija već nekoliko meseci viđa sa Duškom Tošićem, koji je i dalje u braku sa pevačicom J. K. Pre nekoliko dana Tošić je završio u policijj jer ga je supruga prijavila za nasilje u porodoci.

Inače, Duško je čak 15 godina stariji od Sofije, što je očigledan dokaz da godine nisu prepreka njihovoj ljubavi. I pre Tošića, Sofijino srce su uspeli da osvoje fudbaleri.

Foto: Printscreen

Sofija i Duško

Među fudbalerima koji su osvoji srce ćerke poznatog pevača se nalazi i reprezentativac Srbije, Nemanja Radonjić. Svi su, do pre nekoliko dana, mislili da su njih dvoje u skladnoj vezi, kada se pojavila vest koja je šokirala javno mnjenje. Isplivala je informacija da je Nemanja Sofiji bio neveran i da se tokom njihove veze, iza njenih leđa viđao sa pevačicom Marinom Visković. Sofija se nije oglašavala ovim povodom.

Foto: Informer

Nemanja i Marina

Pre Nemanje, Šašićeva je uživala u romansi sa bivšim fudbalerom Crvene Zvezde. Brankom Jovičićem. Po svemu sudeći, fudbaler joj je i dalje u srcu, jer nakon raskida, nije obrisala komentare koje su stavljali jedno drugome ispod slika dok su bili u emotivnoj vezi:

- Moja ljubav - napisala je Sofija ispod slike uz koju se stavila nekoliko emotikona srca.

Foto: printscreen facebook

Sofijini komentari

Fudbaler Crvene Zvezde, Milan Pavkov, nije se libio da pokaže simpatije koje je gajio u tom trenutku, prema mladoj Sofiji, te je ispod jedne slike i on ostavio nekoliko smajlija koji se radosno smeju. Nije poznatao da li je ćerka poznatog pevača ostala imuna na njegov šarm.

Foto: printscreen facebook

Milanova objava

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija