• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.M.

24.01.2022

07:40

LUKSUZNE VILE POZNATIH VREDE VIŠE MILIONA EVRA! Ovo su najskuplje kuće na estradi - od prizora i cene zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Informer/Tanjug/Beta

Estrada

LUKSUZNE VILE POZNATIH VREDE VIŠE MILIONA EVRA! Ovo su najskuplje kuće na estradi - od prizora i cene zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Podeli vest

Da estrada voli da uživa u luksuzu dokaz su skupocene vile koje poseduju, a neke od njih vrede nekoliko miliona evra. Iako su javne ličnosti, mnogi od njih ne vole da pokazuju svoj dom, međutim, zahvaljujući društvenim mrežama, imali smo prilike da vidimo kako izgleda prostor u kom provode vreme sa svojom porodicom.

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ

Folk diva Ceca Ražnatović poseduje skupocenu vilu na Dedinju u kojoj živi sa svojom porodicom, a iako je ona jedna od glavnih atrakcija u Beogradu, niko ne zna kako izgleda njena unutrašnjost.

Ono što se može primetiti, jeste da Cecina vila ima nekoliko spratova, mermerno stepenište, ukrasnu ogradu od bakra i velike mermerne stubove, a kako se navodi, njena vrednost iznosi oko 2,5 miliona evra.

Ceca je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu često objavi fotke iz vile, te je na taj način pokazala kako izgleda unutrašnjost najpopularnije kuće u Srbiji.

Ceca osim vile na Dedinju, poseduje i kuću na moru, tačnije na Kipru, gde često provodi slobodno vreme sa svojom porodicom. Kako je pevačica ranije istakla, kuću je kupila na kredit, a ona u svom dvorištu poseduje čak i kapelu koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

DRAGANA MIRKOVIĆ

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković živi u zamku Ebenfurt nadomak Beča sa svojim mužem Tonijem i decom. Jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste ta da je u njemu nekada živela Marija Terezija koja je krajem 17. veka boravila u njemu. Dragana i njen suprug Toni vodili su računa o svakom detalju, a pevačica je jednom prilikom objavila fotku ispred svog dvorca i sve ostavila bez daha.

Njihov dom je želeo da kupi šeik za čak 200 miliona evra, međutim, pevačica je odbila njegovu ponudu.

LEPA BRENA

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Lepa Brena

Svima je dobro poznato da Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović poseduju velelepnu vilu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, čija je unutrašnjost kao iz bajke. Da je Brena vodila računa o svakom detalju dokazuju fotografije iz njenog doma koje je nekoliko puta objavila na društvenim mrežama.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović navodno su pre dve godine doneli odluku da prodaju vilu na Bežanijskoj kosi, a cifra koju za nju navodno tražili je 2 miliona evra!

SEKA ALEKSIĆ

Folk zvezda Seka Aleksić godinama živi u ogromnoj kući u Staroj Pazovi, gde je napravila svoj dom iz snova. Seka u svojoj vili najviše vremena provodi sa porodicom, a i ona je kao i njene koleginice sa estrade vodila računa o svakom detalju, te tako njena kuća poseduje i bazen sa vrtom u kom se često slika za društvene mreže.

Sekina vila navodno vredi oko 500.000 evra.

NATAŠA BEKVALAC

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog pandemije koronavirusa dosta vremena provodila sa svojom porodicom na sašalu koji poseduje nadomak Novog Sada.

Bekvalčeva je u salaš na kom poseduje vilu navodno uložila stotine hiljada evra, ograđen je zelenom ogradom i nema komšija u blizini, a u luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a kako se navodi, njena kuća vredi oko 400.000 evra.

VERA MATOVIĆ

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vera Matović

Pevačica Vera Matović  navodno poseduje najskuplju kuću na estradi, nalazi se na Dedinju, a njena vrednost se procenjuje od pet do sedam miliona evra.

Veru je jednom prilikom ekipa emisije "Paparaco lov" pratila nakon gostovanja u jednoj emisiji, a tada se uputila ka svom porodičnom domu koji, iako spolja ne odaje takav utisak, prema navodima, Vera je ulagala u izuzetne stilske komade, antikvitete i umetničke slike najboljih savremenih domaćih autora čija je vrednost u međuvremenu udvostručena.

MILOŠ BOJANIĆ

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Bojanić

Pevač Miloš Bojanić odlučio je da proda vilu koju poseduje na Fruškoj gori, međutim, dok ne nađe kupca, svoju nekretninu koristi za iznajmljivanje.

- Meni se sve sviđa! Pa, vidite fotografije, to je raj na zemlji. Ali, šta da vam kažem, ja sam to i projektovao, gradio svojim rukama, sve. Ovo mi je peta kuća po redu i kad me pitate od mojih petoro dece - koje vam se najviše sviđa (smeh)… Sve mi se sviđa, svaki detalj. Neke prethodne sam i prodao, pa ono što pogrešimo na jednoj, onda na drugoj ispravimo, ali ova dva bazena su toliko dominantna i toliko se usaglašavaju… Mada, nama nije bio potreban ovaj bazen napolju. Ali, Branka kaže: "Napravi ti, pa da ja to izdajem". Sad vidim da je to bila dobra odluka - rekao je Miloš Bojanić jednom prilikom za 24sedam.rs, a kako se navodi, pevač je navodno u kuću uložio milion i po evra.

LJUBA ALIČIĆ

Foto: TV Pink printscreen

Ljuba Aličić

Pevač Ljuba Aličić jednom prilikom je otvorio vrata svog luksuznog doma u Šapcu.

Ljuba je izgradio vilu u Šapcu, koja navodno vredi čak pola miliona evra, a pevač je gostujući u emisiji "Premijera" pokazao kako izgleda njegov skupoceni dom.

Zidovi su crvene boje, a sobe su ukrašene slikama i pozlatom, koju prvu i primetite kada vidite. Baš za njegovu vilu priča se da je jedna od najluksuznijih sa naše estrade, a Aličićeva žena Željana priznala je da je ona zadužena za svu tu dekoraciju.

Sve sam ja sredila, zato je u zlatnoj boji - rekla je Željana, pa su otkrili da su porcelan donosili iz Amerike, noseći ga u rukama, dok je nameštaj iz Egipta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija