• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/ Informer/M.K

24.01.2022

07:15

DOK GA BIVŠA OPUTUŽUJE ZA PSIHIČKO MALTRETIRANJE, Šašić šeta novu devojku

instagram željlo šašić

Estrada

DOK GA BIVŠA OPUTUŽUJE ZA PSIHIČKO MALTRETIRANJE, Šašić šeta novu devojku

Podeli vest

Popularni pevač poslednjih mesci u centru je skandala jer ga je bivša devojka optužila sa psihičko maltretiranje.

Željko Šašić našao se u centru skandala, jer ga je bivša devojka Katarina Lazić optužila za "psihičko maltretiranje".

Foto: TV Pink printscreen

Željko Šašić

- Nikada nisam izjavila da je bilo nasilja. Rekla sam da sam doživljavala psihičku torturu, nikada nije bilo fizičkog nasilja. On je bio jako ljubomoran, možda zbog razlike u godinama. Kako su godine prolazile, sve je bilo evidentnije. Nas dvoje kada smo se upoznali, on je bio drugačijeg duha, drugačije je fizički izgledao. Fizički izgled je najmanje bitan, svi mi starimo, to je nebitno, ali bio je drugačiji duhom i karakterom. Nisu to bile samo uvrede. Gde god krenem bilo je 'Šta si to obukla?' - rekla je jednom prilikom Lazićeva.

Foto: Instgram

Katarina Lazić

Čuveni pevač u više navrata je negirao te navode, a po gradu je počelo da se šuška da ima novu devojku. Na ove spekulacije, Šašića su novinari pitali da potvrdi, a on je bio zagonetan:

- A ko je to? Možda ja ne znam, podsetite me. Ništa nema po tom pitanju da se priča, sve je u redu - kaže Šašić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija