• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

23.01.2022

21:37

PEVAČA NADZIRALI 24 ČASA Relja umalo izgubio život, lekari se borili danima!

Novak Đurović

Estrada

PEVAČA NADZIRALI 24 ČASA Relja umalo izgubio život, lekari se borili danima!

Podeli vest

Sada je miran i porodičan čovek, malo ko zna da je sa svega 19 godina bio upucan.

Relja Popović zet popularne pevačice Vesne Zmijanac, sa 19 godina bio je  upucan  u stomak, i lekari su mu se borili za život, a počinioc tog nemilosrdnog događaja bio je neki lokalni alkoholičar.

Foto: printscreen

Relja Popović

‒ Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću sa drugom i dve drugarice. Za stolom pored nas sedeo je neki čovek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vreme je dobacivao mojim drugaricama, tražio je od njih da mu igraju na stolu, na šta sam ja odreagovao ‒ ispričao je jednom prilikom i dodao:

- U kolima hitne su bili muškarac i žena, pitao sam muškarca onako krvav: "Doktore, da li ću ja biti dobro" a on mi je onako hladno odgovorio "Nisam ja doktor" - ispričao je Relja, navodeći da mu je u tim trenucima trebalo samo da mu neko kaže da će biti dobro.

‒ Deset dana bio sam u šok-sobi sa dvadesetčetvoročasovnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su da me operišu jer je metak povredio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operisao i sve vreme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene.

Kako je nedavno ispričao u jednom intervjuu, zbog ovog nemilog događaja nije upisao glumu 2008. godine na FDU. On je prošao u uži krug, ali su se, po njegovom mišeljnju, mnogi bojali da neće biti fizički spreman za takav korak, te ipak nije bio primljen. Tek kasnije, privatno je završio glumu ali, navodi se, i danas žali što se više nije bavio glumom.

Foto: Zoran

Foto: Sinko




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija