• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K.

24.01.2022

19:46

RADA JE NEKADA IMALA POLJSKI TOALET, A SADA UŽIVA U LUKSUZU Ovako je ranije živela Manojlovićeva!

Estrada

RADA JE NEKADA IMALA POLJSKI TOALET, A SADA UŽIVA U LUKSUZU Ovako je ranije živela Manojlovićeva!

Podeli vest

Pevačica nije imala imala kupatlo, a sada živi u luksuzu.

Rada Manojlivić odrasla je u selu Četereže koje pripada opštini Žabari u Braničevskom okrugu i za to mesto ona je veoma vezana. Tu je živela u trošnoj kući sa ocem i sestrom posle majčine smrti.

Foto: Youtube printscreeen

Stara kuća Rade Manojlović

Svoj prvi novac uglavom je ulagala u novu kuću, kako bi im obezbedila komforan život. Ona je u novu nekretninu uložila čak 100.000 eura.

Svo slobodno vreme Rada provodi u rodnom kraju, a kuću je nedavno u potpunosti sredila i sad u njoj uživa sa najmilijima.  

Ranije, njihov otac se bavio uzgojem živine, ali kako je jednom prilikom rekla njena sestra Maja, njih dve se nikada nisu bavile tim poslovima Njihov zadatak bio samo da sređuju kuću i tada u  njihovom domu nije mogaod a se vidi krš i lom po dvorištu. Čak su koristili i poljski toalet. 

Foto: Youtube printscreeen

- Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to - rekla je jednom prilikom pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim nameštajem.

Foto: Youtube printscreeen

Rada Manojlović

A po završetku radova na kući u Četerežu, Manojlovićeva je odlučila da kupi stan u Beogradu:

- Rada je sa sestrom Marijom pogledala jedan stan u našoj zgradi. Ima oko 60 kvadrata, nalazi se na četvrtom spratu, u blizini je dva fakulteta i na desetak minuta od centra grada. Zgrada je nova, izgrađena pre sedam godina, ali stanovi još nisu rasprodati - rekao nam je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.On kaže da je Manojlovićevoj zgradu u tom naselju preporučio prijatelj, koji je takođe tu kupio nekretninu.- Kad nam je rekla svoje želje, odmah smo znali da imamo stan za nju. I bili smo u pravu! Dopao joj se na prvi pogled. Nije bilo cenkanja, ali rekla nam je da ne može odjednom da isplati sumu od 70.000 evra, koliko košta stan, nego u dve rate. Prvu će dati za mesec dana, a drugu sledeće godine - rekao je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17