• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.M.

25.01.2022

15:20

NAJŽEŠĆE SVAĐE NA ESTRADI - OD TUČA DO SUĐENJA! Evo koje poznate ličnosti nisu u dobrim odnosima - razlog će vas šokirati!

printscreen

Estrada

NAJŽEŠĆE SVAĐE NA ESTRADI - OD TUČA DO SUĐENJA! Evo koje poznate ličnosti nisu u dobrim odnosima - razlog će vas šokirati!

Podeli vest

Sukobi među javnim ličnostima uvek su tema broj jedan, a završavali su od tuča i uvreda, do tuča. Najžešći sukob na domaćoj estradi jeste svakako svađa Mine Kostić i Indi Aradinović, koji se desio pre 14 godina, a o kom se još uvek priča. Ipak, one nisu jedine osobe sa estrade koje su u svađi. Predstavljamo vam neke od najpopularnijih sukoba na domaćoj estradi. Iako često dođe do sukoba među poznatim ličnostima, neke svađe se prepričavaju i dan danas. Od tuča, du sudova, pa čak i pomirenja

MINA KOSTIĆ I INDIRA INDI ARADINOVIĆ

Foto: Printscreen You Tube

Mina Kostić i Indi Aradinović

Davne 2008. godine, pevačice Mina Kostić i Indira Indi Aradinović zaratile su, kada su se potukle na Grandovom festivalu, a ovaj njihov sukob se prepričava i dan danas.

Razlog za fizički obračun je bilo to što se Indi tada navodno zabavljala sa Mininim bivšim suprugom, a iako je od toga prošlo 14 godina, one i dalje nisu u dobrim odnosima.

Mina je jednom prilikom progovorila o tom nemilom događaju i priznala da se kaje što je tako odreagovala u datom trenutku, pa otkrila šta se tačno desilo.

To je bilo namešteno, ona je nasela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam verovala svim tim ljudima. Verujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka - rekla je Mina ranije za domaće medije.

ZORICA BRUNCLIK I MILOŠ BOJANIĆ

Foto: Printscreen

Zorica Brunclik i Miloš Bojanić

Pevačica Zorica Brunclik i njen kolega Miloš Bojanić takođe nisu u dobrim odnosima, nakon što su se tokom učešća u rijalitiju “Farma” 2010. godine žestoko posvađali. 

Nakon rijalitija Bojanić je tužio Zoricu zbog toga što ga je pljuvala i nazivala “pedofilom” i “lažovom”. Miloš je koleginicu 2014. dobio na sudu, a tada je navodno tražio je 500.000 dinara za naneti duševni bol i povredu časti.

- Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos - rekao je tada dobro obavešten izvor “Kurira” i dodao da je Zorica zaplakala pred sudijom.

Kako je Bojanić istakao, njihov odnos se do danas nije promenio.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Bojanić

- U istim smo odnosima kao i pre. Ne pričamo i dalje. Pomirili se nismo. Sreo sam je kod Goce Šaulić, pozdravili smo se i to je to. Ja nju ne mrzim, a Zoka nema lošu dušu, ali je mnogo sujetna. Zbog njene sujete smo i završili na sudu. Ona me je dobila u jednom sporu, a ja nju u preostala dva. Ne bih voleo da odem na onaj svet, a da se ne pomirim sa Zoricom - rekao je Bojanić i dodao:

- Bili smo veliki prijatelji, jedni drugima smo išli deci na svadbe, rođendane... Pa, Šabanovim odlaskom smo videli koliko ovaj život nije ništa, danas te ima, a već sutra te nema - zaključio je pevač ranije za "Star".

SEKA ALEKSIĆ I DARA BUBAMARA

Foto: Novak Đurović

Seka Aleksić i Dara Bubamara

Seka Aleksić i Dara Bubamara posvađale su se zbog koncerta. Naime, do svađe je došlo pre 4 godine kada je Dara zakazala koncert u Beogradskoj areni za 21. april, a Aleksićeva je nakon toga otkrila da je njen koncert, na istom mestu, zakazan za 14. april.

Seka je jednom prilikom pred kamerama progovorila o sukobu sa Darom.

- Nema tu ko šta kome da oprašta, desilo se to što se desilo, mediji su to više prepumpali. Ne mislim zlo nikome na svetu, želim svima zdravlje i sreću u poslu - rekla je Seka ranije u emisiji „Ekskluzivno”.

TANJA SAVIĆ I SLAVICA ĆUKTERAŠ

Foto: PrintScreen/YouTube

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš proslavile su se kao finaliskinje prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" davne 2004. godine. Na početku karijere Tanja i Slavica bile su najbolje drugarice, živele su zajedno i nastule širom Srbije, međutim, onda je usledila svađa.

Naime, one su se posvađale kada je Savićeva navodno saznala da je Slavica bacila oko na njenog tadašnjeg dečka i da mu je čak jednom prilikom pokazivala gole grudi. Tanja i Slavica su tada prekinule komunikaciju, a do pomirenja je došlo 2013. godine kada se Savićeva vratila nakon tri godine iz Australije u Srbiju.

LEPA BRENA I VESNA ZMIJANAC

Foto: printscreen/ATAIMAGES

Lepa Brena i Vesna Zmijanac

Lepa Brena i Vesna Zmijanac važile su za najveće muzičke zvezde u bivšoj Jugoslaviji, a Vesna je, mnogo godina kasnije, otkrila kako su nastajali njihovi "sukobi". 

- Kad hoćemo reklamu mi se dogovorimo da budemo u konfliktu. Uvek smo bile rivalke i konkurencija, i onda izmislimo svađu i mesec dana traje drama u medijima, a nas dve sedimo i pijemo kafu ili odemo na neko putovanje - otkrila je Vesna u jednoj emisiji.

CECA RAŽNATOVIĆ I DRAGANA MIRKOVIĆ 

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović

Ceca i Dragana Mirković

Tokom snimanja novogodišnjeg programa na RTS-u, došlo je do susreta Dragane Mirković i Svetlane Cece Ražnatović, koje već godinama nisu u najboljim odnosima. Njihov sukob traje još od devedesetih, a na tom snimanju su se srele posle mnogo godina, a svađu očigledno još nisu okončale.

Naime, tada je prvo stigla Dragana, a dva sata posle nje i Ceca. Za vreme dok je Mirkovićeva pozirala reporterima i davala intervju, Ceca je bila na sceni, nakon čega je otišla do garderobe da se presvuče. Do Cecinog i Draganinog susreta došlo je u hodniku, a tada je počelo prepucavanje.

- O, pa dobro veče - rekla je najpre Dragana, a Ceca joj je uzvratila pozdrav. Mirkovićeva se tu nije zaustavila, pa je nastavila: 

- Je l' se mi poznajemo ili ne poznajemo? - dodala je Dragana.

- Ne znam, ti odluči. Čas me poznaješ, čas me ne poznaješ - odbrusila joj je Ceca.

- Odlučila sam i rekla: "Dobro veče". Sada, kako ti želiš, nemam problema te vrste - rekla je Dragana, na šta joj je Ceca odgovorila da je rekla "dobro veče", te se tako njihova diskusija završila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Nista me nece sokirati, boli me uvo za neskolovanu estradu. Sve sto znaju je izbaciti zadnjicu i sise. Vulgarne su a sve misle da imaju stila.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija